AGENCIJA MATICO EDUCO TRAVEL

Razmena studenata, work & travel Beograd

Adresa: Ruzveltova 4, Zvezdara // Jurija Gagarina 151a, lokal 72, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/407-6437 // 011/408-3929
E-mail: bokking@matico.edu.rs
Sajt: www.matico.edu.rs

4.5/ 5stars

Poštovani klijenti,

Turistička agencija Matico EducoTravel nastala je odvajanjem ogranka Matico Travel 2014 kao nezavisna agencija koja se pre svega bavi obrazovnim turizmom, ali i organizovanjem turističkih aranžmana na najpoznatije destinacije tokom leta i zime kao i krstarenjima, dalekim destinacijama i metropolama, spa centrima i centrima u Srbiji.

Naše višegodišnje iskustvo od 1994. omogućilo nam je da našim klijentima ponudimo najbolje programe školovanja u inostrantstvu kao i druge programe usavršavanja.

Matico Educo Travel se bavi slanjem studenata na Work and Travel program u SAD i u našoj ponudi poslova koja je preko 1000 različitih poslodavaca nalaze se najprestižnija kazina Harrahs Ceasers, Ballys, Mohegan Sun. Studentima nudimo najpovoljnije cene za Work and Travel program, a prijave počinju već od seprembra za sledeće leto. Dostupne su sve države i različiti poslovi od poslova u hotelima, restoranima širom Amerike do housekeeping-a. Aljaska je jedna od destinacija koje nudimo, a tu su i Kalifornija i Florida, kao i cela istočna obala od Bostona preko New Yorka, Atlantic City-a i svih popularnih mesta za rad i dobru zaradu.

Matico Educo Travel takođe nudi veliki izbor učenja stranih jezika u inostranstvu. Zastupljene su sve Evropske zemlje Španija, italija, Francuska, Velika Britanija, Malta, Kipar, Nemačka, Austrija. Kursevi se odvijaju na svim nivoima, postoje i specijalizovani za određena zanimanja kao i kursevi za polaganje testova neophodnih za upise na fakultet. Za posebne pripreme organizujemo i privatne kurseve za buduće đake i studente.

Matico Educo Travel u svojoj ponudi ima veliki izbor srednjih privatnih, boardin i državnih škola za srednjoškolce. Jedan od najpopularnijih programa je svakako Jednogodišnje školovanje u Americi – program kulturne razmene gde učenici pohađaju državnu američku školu dok borave u volonterskoj porodici.

Agencija Matico Educo Travel takođe nudi veliki izbor Univerziteta, Viših škola i stipendija u inostranstvu za akademski dobre studente moguće je izvršiti i prelaz sa našeg na neki od američkih ili evropskih Univerziteta.

Kao poseban program Matico Educo Travel u svojoj ponudi ima i Profesionalno Usavršavanje za kuvare, hotelijere i poslovne menadžere. Ovi programi bazirani su na sticanju iskustva iz oblasti Hotelskog menadžmenta u jednom od najboljih kazina ili restorana u Americi.

U svojoj ponudi Matico Educo Travel svakako ne može izostaviti i mogućnost dopisnog školovanja za srednjoškolce koji mogu pohađanjem nastave na engleskom on-line završiti srednju školu i dobiti američku diplomu. Tu su i kursevi iz jezika on-line, kao i priprema za školsku godinu u Americi.

Matico Educo Travel Vas poziva da nas pozovete i detaljno se informišete na 011/4076-437