TRIOOPTIK

Optika Beograd

Adresa: Vidikovački venac 80v, lokal 20, Vidikovac, Rakovica
Beograd Telefon: 011/2342-005, 063/749-77-35
E-mail: triooptik@gmail.com
Sajt: www.triooptik.rs

4/ 5stars

Očni salon TRIOOPTIC osnovan je u aprilu 2007. godine sa sedištem u Beogradu, Vidikovački venac 80V, lok. 29. Vlasnik i osnivač salona je Vesna Zinaić.

Osnovna delatnost očnog salona TRIOOPTIC je kontrola vidne oštrine i određivanje dioptrije, prodaja dioptrijskih naočara, ugradnja dioptrijskih i zaštitnih sočiva (stakala), kontaktnih sočiva, kozmetskih sočiva (sočiva u boji, dijagnostikovanje i terepija amblimobiopije (slabovidosti) i starabizma (razrokosti).

Očni salon koristi i kompjuter za određivanje dioptrije, optotip, bril kasetu, probni ram, vizuskop, stereo test, prizmu. Kontrola vidne oštrine se vrši pomoću optotipa. A određivanje dioptrije na Nikonovom keratoreflektometru.

DIOPTRIJSKI RAMOVI
Od brojnih modela dioptrijskih ramova u našoj ponudi možete dobiti sve modele vrhunskih svetskih proizvođača TONY MORGAN, ALL TIME (italijanskih), AMADEUS, LA CLUB. Ovi ramovi se rade od najkvalitetnijih materijala, posebnih vrsta legura i specijalne vrste plastike.

SOČIVA
Dioptrijska sočiva (stakla) koja ugrađujemo proizvode se u srpskoj fabrici "Pol" koja poseduje sertifikat izdat u sedištu Eu u Minhenu.
Naša ponuda sadrži mineralna monofokalna,bifokalna i progresivna sočiva i organska monofokalna, bifokalna progre-sivna sočiva i mineralna organska monofokalna sečiva se različite korekcija vida na daljinu ili na blizini.

Bifokalna miniralna organska se koriste i za daljinu i za blizinu u kednom sočivu, a progresivna mineralna ili organska za daljinu, srednju daljinu (2-3m) i za blizu u 1. sočivu.Sva ova sočiva mogu biti rađena sa HC slojem, HMC slojem, sa UV zaštitom, bojom, graduali i u fotovarijanti.

Dijagnostikovanje i terapiju lica sa ambliopijom i strabizmima sprovodi diplomirani defektolog.

Metode lečenja su vrlo uspešne, a cene pristupačne.