PEDIJATRIJA TODOROVIĆ

Pedijatrijske ordinacije Beograd

Adresa: Prote Mateje 13, Vračar
Beograd Telefon: 011/3442-474, 060/5751-707
E-mail: drtodorovic@pedijatrijatodorovic.com
Sajt: www.pedijatrijatodorovic.com

4.5/ 5stars

Specijalistička ordinacija iz oblasti pedijatrije “Pedijatrija Todorović” nalazi se na Slaviji u ulici Prote Mateje 13. Ordinaciju vodi dr Danijela Todorović, specijalista pedijatrije sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom svih uzrasta, od rođenja do završetka srednje škole. Kod nas možete obaviti preglede Vašeg deteta od strane pedijatra i konsultanata iz svih oblasti pedijatrije, ultrazvučne preglede i laboratorijske analize.Konsultantski tim čine lekari sa dugogodišnjim iskustvom, iz Instituta za majku i dete i Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj. 

LEKARI KONSULTANTI su iz sledećih oblasti pedijatrije:
- alergologija/pulmologija
- gastroenterologija
- dermatologija
- defektologija/logopedija
- endokrinologija
- imunologija
- infektologija
- juvenilna ginekologija
- neonatologija
- neurologija
- nefrologija
- nutricija
- opšta pedijatrija
- ortopedija
- otorinolaringologija (ORL)
- oftalmologija
- psihologija/psihijatrija
- radiologija
- reumatologija
- stomatologija
- urologija
- fizikalna medicina
- hematologija

 

U "Pedijatriji Todorović" posebnu pažnju posvećujemo PREVENTIVNIM PREGLEDIMA:

o    praćenju rasta i razvoja,
o    vakcinacijama,
o    savetovalištu za ishranu,
o    ultrazvučnim pregledima kukova odojčadi,
o    skriningu na malokrvnost,
o    sistematskim pregledima dece svih uzrasta.

U ordinaciji se mogu obaviti i pregledi pred polazak u kolektiv, osnovnu i srednju školu.

Preporuka je da se sistematski pregledi rade jednom godišnje. Osim pregleda pedijatra, u zavisnosti od uzrasta deteta, obuhvataju preglede drugih specijalista, ultrazvučni pregled i laboratorijske analize. 

Decu vakcinišemo prema kalendaru vakcinacije Republike Srbije ili prema nacionalnom kalendaru vakcinacije drugih država. Sve vakcine kojima vakcinišemo decu registrovane su od strane Agencije za lekove i medicinska sredstva Republike Srbije. Prema savetu lekara, u dogovoru sa roditeljima, deca se mogu vakcinisati i protiv bolesti za koje vakcinacija nije obavezna. 

Ukoliko je dete bolesno, u najkraćem roku ćemo obaviti pregled pedijatra, otoskopski pregled, laboratorijske analize, dodatne preglede i ultrazvuk ukoliko su potrebni. U "Pedijatriji Todorović" mogu se uraditi ultrazvučni pregledi: kukova odojčadi, abdomena, urotrakta, štitne žlezde, mekih tkiva. U ordinaciji možemo dati i propisanu intramuskularnu (injekcije) ili intravensku terapiju. Ordinacija poseduje kompresorski inhalator za potrebe inhalacija, kao i pulsni oksimetar za proveru zasićenosti krvi kiseonikom. Pregledi se mogu obaviti i u kućnoj poseti.

U ugodnom ambijentu, “Pedijatrija Todorović” se prostire na površini od 45m2, ima 2 komforne ordinacije i 2 čekaonice. Trudimo se da se deca i roditelji prijatno osećaju tokom posete lekaru.

SVAKOG UTORKA “Pedijatrija Todorović” daje 20% popusta na redovnu cenu pregleda pred vakcinaciju, ultrazvučni pregled kukova odojčadi i pregled pred polazak u kolektiv (cena 3200 din., cena sa popustom 2560 din.).
SVAKOG DANA "Pedijatrija Todorović" daje 25% popusta na redovnu cenu pregleda pedijatra sa ultrazvukom kukova (cena 6400 din., cena sa popustom 4800 din.). 

Više informacija i zakazivanje na telefone: 011/344-24-74, 060/57-51-707. 

Radno vreme:
- ponedeljak-petak: 9-12h i 16-20h
- subota: 9-14h
- nedelja: 10-13h (na poziv).

“PEDIJATRIJA TODOROVIĆ”, Prote Mateje 13, Beograd-Vračar (u blizini parkinga "Slavija")

Briga o zdravlju Vaše dece je ulaganje u njihovu budućnost.