Zatvori
PEKARA ZRNO PO ZRNO POGAČA Pekare Beograd translate.Član 5 godina

PEKARA ZRNO PO ZRNO POGAČA

Pekare Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku!

Radno vreme

Ponedeljak 06:00 - 21:00
Utorak 06:00 - 21:00
Sreda 06:00 - 21:00
Četvrtak 06:00 - 21:00
Petak 06:00 - 21:00
Subota 06:00 - 19:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 26, 27, 74, EKO1, ADA4
  • Tramvaj: 5, 6, 7, 14

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Parking

Pekara Zrno po zrno pogača nudi Vam uvek sveže i vruće proizvode u kojima možete uživati u svako doba dana ili večeri.
Posebno naglašavamo da se svi proizvodi prave i peku na licu mesta tako da možemo da garantujemo vrhunski kvalitet i svežinu artikala iz naše raznovrsne ponude.

Započnite dan na idealan način uz vrući burek sa sirom ili mesom koji Vas očekuje u ponudi pekare Zrno po zrno pogača. Sve ljubitelje pita oduševiće raznovrsna ponuda slanih i slatkih pita koje se spremaju po tradicionalnoj recepturi starih majstora.

U našoj ponudi očekuje Vas pecivo od belog, ražanog ili kukurznog brašna, bavarsko pecivo, pa čak i tortilje koje svakodnevno izrađujemo za Vas. Iz ponude izdvajamo nadaleko čuvene sendviče u kifli ili tortilji zbog kojih naše mušterije često dolaze i iz drugih delova grada. Pored standardnih sendviča sa pečenicom, suvim vratom i kulenom, samo kod nas možete probati sendvič sa dimljenom piletinom koji je pravi specijalitet. Takođe, nudimo veliki izbor mini sendviča za proslave ili svakodnevno uživanje. Kada poželite da zasladite dan, u našoj pekari možete uživati u pravim domaćim krofnama ili finim kroasanima sa džemom.

Pekara Zrno po zrno pogača nudi i usluge keteringa za sve vrste Vaših proslava u krugu porodice ili poslovnih saradnika. Sa željom da našim kupcima svakodnevno ponudimo sveže proizvode odobravamo 50% popusta na sve proizvode u periodu od 07-19h radnim danima i od 17-19h subotom.

Dugogodišnje iskustvo i znanje, vrhunski kvalitet sirovina koje koristimo u radu, kao i odabir proverenih receptura doprineli su tome da naši proizvodi budu prepoznatljivi i dobro prihvaćeni među kupcima. Posetite nas i obradujte Vaše najmilije uvek vrućim proizvodima vrhunskog kvaliteta.

Pekara Zrno po zrno pogača, Kičevska 13, Vračar, Beograd.