Zatvori
GRACIA MEDIKA Poliklinike Beograd

GRACIA MEDIKA

Poliklinike Beograd
  • x social
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 21:00
Utorak 08:00 - 21:00
Sreda 08:00 - 21:00
Četvrtak 08:00 - 21:00
Petak 08:00 - 21:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Tramvaj: 11, 2

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Zajedno sa Vama brzo do uvida u Vaše u zdravstveno stanje.

Medicinska dokumentacija, predstalja zapisnik o zdravstvenom stanju pacijenta, kao i radu lekara u cilju utvrđivanja zdravstvenog stanja, dijagnostičkim procedurama , terapiji i ishodu terapije.   

Zašto je neophodno dostaviti medicinksu dokumentaciju odabranom lekaru?

Osnovna svrha medicinske dokumentacije je da omogući pravilno lečenje pacijenata , kao i praćenje kroz proces lečenja.

Kao svojevrsni dokument, prilikom svake posete lekaru, poželjno je dostaviti odgovarajuću medicinsku dokumentaciju, koja se odnosi na prethodne analize, lekarske izveštaje, snimke, opise odgovarajućih dijagnostičkih procedura ( ultrazvučnih pregleda, magneta, skenera i dr). Na ovaj način omogućićete Vašem lekaru lakši i precizniji uvid i Vaše prethodno zdravstveno stanje. Svakao, ono što će lekaru pomoći u isključivanju određenih stanja i lakšem i bržem  postavljanju dijagnoze je upravo uvid u prethodno vođenu dokmetaciju. Takođe poređenjem parametara i podataka iz vođene medicinske dokumentacije sa aktuelnim podacima,lekar će moći da prati tok i brzinu lečenja, utiče na korekciju postojeće terapije ili preporuku o dodatnoj djagnostici, što svakako ubrzava proces lečenja i izlečenja.           


AKCIJSKI PAKET ZA VOĐENJE TRUDNOĆE možete pogledati OVDE


PAKETI – FIZIJATRIJAPAKETI – FIZIJATRIJA


OSLOBODITE SE BOLA I UKOČENOSTI – TERAPEUTSKE VEŽBE I TENS TERAPIJA U GRACIA MEDIKA POLIKLINICI

Veliki problem današnjice, osim brzog načina života, je to da gotovo da nema osobe koja se ne žali na bol u leđima. Da bi predupredili ozbiljne problem sa kičmenim stubom izuzetno je bitno da kretanje i fizička aktivnost budu sastavni deo našeg života. Ukoliko zbog posla ili drugih svakodnevnih aktivnosti osećate bol u leđima potrebno je da reagujete na vreme! Spremili smo Vam specijalne terapeutske vežbe koje imaju za cilj jačanje leđnih mišića, povećanje praga izdržljivosti na opterećenje i povećanje fleksibilnosti tela. Naši zdravstveni profesionalci su stručno obučeni da na bezbedan i zdravstveno optimalan način, svakom pacijentu preciznije odrede način i obim primene fizičke aktivnosti. U kombinaciji sa vežbama, pripremili smo Vam opuštajuću TENS terapijsku procedure koja putem električnih draženja  senzitivnih nervnih završetaka u koži leči bolna stanja. Počnite da mislite na sebe i svoje zdravlje na vreme! 
Čekamo Vas u Poliklinici Gracia Medika.

Paket: individualne vežbe sa fizioterapeutom + TENS terapija za relaksaciju i oslobađanje bola
4 termina – Terapija se vrši na mesečnom nivou tj. jedan termin nedeljno

Akcijska cena paketa za 4 termina – 2300 din
Redovna cena paketa – 6600 din 

SENIOR MEDICINSKI FITNESS  U POLIKLINICI GRACIA MEDIKA

Godine nas ne određuju! One nisu presudne za smanjenje fizičke aktivnosti. Fizička aktivnost je zdravstveno korisna I ona nema alternativu!Kvalitet našeg života zavisi samo od naših izbora i prioriteta, ali svakako jedan od njih treba da bude fizička aktivnost. Naši zdravstveni profesionalci, stručno obučeni da na bezbedan i zdravstveno optimala način, svakom pacijentu preciznije odrede način I obim primene fizičke aktivnosti, su tu za Vas!

Optimalnom primenom programiranih fizičkih aktivnosti doprinosi se:
- Umanjenju insulinske rezistencije i boljem korišćenju insulin
- Poboljšanju metabolizma ugljenih hidrata tj. smanjenju vrednosti šećera u krvi
- Poboljšanju metabolizma lipida tj. smanjenju triglicerida i holesterola uz povećanje
  zaštitnog HDL holesterola
- Smanjenju mogućnosti nastanka ugruška ili tromba
- Povećanju gustine kostiju i boljem korišćenju kalcijuma
- Poboljšanju cirkulacije i smanjenju krvnog pritiska
- Poboljšanju funkcionalnosti i kapaciteta mozga
- Uspostavljanju psihičke stabilnosti i umanjnju stresa i depresije
- Gipkosti zglobova i elastičnosti ligamenata i mišića
- Produžavanju životnog veka
- Poboljšanju kvaliteta života

Učinite pravu stvar za sebe.
Izbor je samo Vaš!
Pokrenite se i stavite vaše zdravlje na prvo mesto.

Čekamo vas u Poliklinici Gracia Medika!

Akcijske cene:
-Cena grupnih treninga (mini grupe do 5 osoba)– 8 termina (2 puta nedeljno po 45min) = 2100din
-Cena individualnih treninga – 8 termina (2 puta nedeljno po 45 min) = 6000din

Redovne cene:
-Grupni treninzi = 8400rsd
-Individualni treninzi = 24000rsd

PROBLEMI SA CIRKULACIJOM? SPM TRETMAN + KINEZITERAPIJA ZA POBOLJŠANJE CIRKULACIJE

Usled neadekvatnog načina života, koji svakodnevica nameće, nezdrave ishrane, nedovoljno kretanja tj. fizičke aktivnosti, ali i odmora, organizam dovodimo u stanje kontinuiranog stresa , koji je faktor za razvoj kako različitih akutnih stanja, tako i hroničnih bolesti. Jedno od takvih stanja jeste poremećaj protoka limfe tj. njen usporen protok i nagomilavanje u organizmu.Ovim procesom gube se za organizam izuzetno bitne karakteristike limfnog sistema:
- razmena korisnih materija tj pravilna ishrana tkiva
- razmena štetnih materija tj detoksikacija
- proizvodnja odbrambenih ćelija
- limfocita
- otežana i usporena venska cirkulacija

Kako bi pokrenuli vaš organizam i poboljšali vašu cirkulaciju, za vas smo pripremili specijalan paket za poboljšanje cirkulacije koji se sastoji od 1 SPM tretmana i terapeutskih vežbi, koje naš terapeut oblikuje u skladu sa vašim stanjem kardiovaskularnog i mišićno skeletnog sistema.SPM aparat svoj rad bazira na principu vakuma, čime se uz adekvatnu kombinaciju tretmana podstiče pravilna cirkulacija limfe. Ovim procesom efikasno se utiče kako na posledice zastoja u limfotoku, tako i na prevenciju zadržavanja limfe, poboljšanje opšteg stanja organizma, ali i poboljšanje u okviru različitih hroničnih bolesti.

Kineziterapija kod perifernog krvotoka pokazuje pozitivno delovanje u smislu pokretanja cirkulacije, njenog ubrzanja i poboljšanja, a samim tim i snabdevanje organizma hranljivim materijama i kiseonikom.

Akcijska cena: 2900din
Redovna cena: 7200din

Ginekološki paket za žene za 2.950 dinara

- Pregled ginekologa
- Kolposkopija
- Ginekološki UZ
- PAPA
- VS

Mega paket za žene 4.990 dinara

- Ginekološki pregled
- Ginekološki ultrazvuk
- Kolposkopija
- PAPA
- VS
- UZ dojki
- Laboratorija (KKS, urin sa sedimentom)
- Ultrazvuk abdomena
- Ultrazvuk štitne žlezde
- Ultrazvuk male karlice 
- 4D SCAN ULTRAZVUK

Bezbolan prekid trudnoće – 20.000 dinara
Biopsija grlića materice – 20.000 dinara
Eksplorativna kiretaža – 20.000 dinara
Polipektomija – 15.000 dinara
Skidanje kondiloma – 15.000 dinara
Saniranje ranice na grliću materice – 10.000 dinara 

Dve hiruške intervencije za 9.980 dinara i treća intervencija se dobija GRATIS: LIPOMA, ATEROMA, MLADEŽA, URASLI NOKAT, URASLA DLAKA ili ZAPALJENSKE PROMENE.

Operacija hemoroida THD Metodom – 99.000 dinara
Operacija kile – 120.000 dinara 

Poliklinika Gracia Medika nalazi se u samom centru grada i nudi preglede i konsultacije iz oblasti opšte i estetske hirurgije, ginekologije, fizijatrije, ultrazvučnu dijagnostiku i antiaging. Sa ciljem da doprinesemo zdravijem životu naših sugrađana, u radu poštujemo najviše medicinske standarde, uz upotrebu savremene opreme i materijala. 

Zahvaljujući idealnoj lokaciji u blizini Glavne železničke stanice, do nas možete stići brzo i lako iz svih delova grada. Tim poliklinike Gracia Medika čine vrhunski stručnjaci svih specijalnosti, kao i ljubazno i profesionalno medicinsko osoblje. Naši saradnici su i ugledni profesori Medicinskog fakulteta i lekari iz poznatih beogradskih bolnica.

U prijatnom ambijentu poliklinike Gracia Medika nudimo Vam konsultacije, preglede i hiruške intervencije.

Dugogodišnje iskustvo našeg stručnog tima lekara i upotreba sertifikovane opreme, garantuje preciznu, sigurnu i kvalitetnu uslugu, po pitanju pregleda i dijagnostike Vašeg zdravstvenog stanja. Svim pacijentima koji nisu u mogućnosti da nas posete, poliklinika Gracia Medika nudi i lečenje i zdravstvenu negu u kući.

Brinite o Vašem zdravlju na pravi način, posetite polikliniku Gracia Medika!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-21h
subota od 09-15h 

Poliklinika Gracia Medika, Koče Popovića 7b (bivša Zagrebačka), kod Glavne železničke stanice i međunarodne Autobuske stanice, Beograd

ZATEZANJE I PODMLAĐIVANJE LICA-FACE LIFTING:

Podrazumeva hiruško otklanjanje viška kože u cilju podmlađivanja i zatezanja kože lica i vrata uz gubitak bora. Tom intervencijom se postižu dugotrajni rezultati. Cena od 1.500e do 2.000e

NOS

Pod ovom operacijom podrazumeva se hiruška intervencija spoljašnjeg izgleda nosa, uz eventualnu korekciju dužine, širine, grbe, devijacija septum, kao i oblikovanje vrha nosa. Cena od 1.200e do 1.500e.

KAPCI

Koža kapaka, kako gornjih, tako i donjih, kao najtanja prva se opušta i to veoma rano (iznad tridesete godine starosti). Taj višak kože ne samo da remeti izgled, nego i smeta funkciji oka. Ova intervencija doprinosi mladalačkom izgledu lica, a cena se kreće od 500e do 800e. 

UŠI

Hiruška korekcija po funkcije, a dobijeni rezultati su trajni, zicije ušnih školjki. Primenjuje se kod dece i odraslih. Ne dovodi do poremećaja. Cena od 600e do 800e.

POVEĆANJE GRUDI – AUGMENTACIJA

Povećanje volumena dojki postiže se ubacivanjem implantata odgovarajuće veličine i oblika. Pacijentkinja može da dobije upravo ono što želi, tj. prirodan izgled dojki i željenu veličinu, a da je pri tome funkcija očuvana. Cena od 2.200e do 2.500e. 

KOREKCIJA DELOVA TELA VLASTITIM MASNIM TKIVOM – LIPOSKULPTURA

Podrazumeva korišćenje vlastitog masnog tkiva iz depoa (prednji trbušni zid) i ubacivanje u željene regije u cilju korekcije veličine i oblika delova koje želimo da korigujemo (usne, obrazi, brada, sedalni deo). Cena zavisi od regije i kreće se od 1.000e do 2.000e.

ZATEZANJE KOŽE DONJEG DELA STOMAKA – ABDOMINOPLASTIKA

Nakon porođaja ili nakon naglog mršavljenja na prednjem trbušnom zidu zaostaje višak kože koji se jedino hiruškom intervencijom može otkloniti. Pri tome se koriguje obim struka, kompletan oblik prednjeg trbušnog zida, dobijanje mladalačkog izgleda, potom korekcija pupka. Cena od 1.500e do 2.000e. 

KOREKCIJA VAGINE – LABIOPLASTIKA

Hiruška korekcija izgleda malih i velikih usmina kod žena, nakon čega se dobija željeni izgled usmina. Cena od 300e do 500e.

PODMLAĐIVANJE VAGINE – REJUVENACIJA ZIDA VAGINALNOG KANALA

Postiže se ugradnjom mezoniti ili injiciranjem vlastite plazme obogaćene trombocitima. Na taj način ostvaruje se podmlađivanje zida vaginalnog kanala, uz istovremeno sužavanje kanala. Cena od 300e do 450e.

SUŽAVANJE ULAZA VAGINE – LABIOPLASTIKA

Hiruškim putem se vrši tzv. zadnja plastika ulaza u vaginalni kanal, što doprinosi sužavanju istog. Cena 300e do 400e.

SPM TRETMAN

Jednostavnom metodom primene vakum aparata SPM postiže se:

- Poboljšanje cirkulacije
- Limfna drenaža
- Smanjenje obima i zatezanje kože

Pomoću ovog aparata mogu se tretirati: lice, vrat, bokovi, stomak, leđa, ruke i noge. Cena 2.500 dinara.


Video

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi Putem administrativne zabrane / rate