PAČIJA ŠKOLA

Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd

Adresa: Mirgorodska 14 (put za Ovču), Borča
Beograd Telefon: 011/3321-425, 064/8211-217
E-mail: pacijaskola123@gmail.com
Sajt: www.pacijaskola.com

4.5/ 5stars

Dobrodošli u Predškolsku Ustanovu ,,Pačija škola”

"Ne postoji ništa što donosi veće zadovoljstvo od srećnog i nasmejanog deteta." - L.M.

Vizija naše Ustanove je vrtić u kome se dete oseća srećno, sigurno i zaštićeno, gde se poštuje dečija različitost i podstiče se razvoj individualnih sposobnosti i potencijala.
Predškolska ustanova ,,Pačija škola” verifikovana je od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Nalazi se u mirnom delu naselja Borča, nedaleko od Zrenjaninskog puta. Prirodni resursi u neposrednoj blizini vrtića, reka Dunav, Ovčanska banja i prostrane zelene površine, pružaju bogate mogućnosti za neposredni kontakt sa prirodom i autentičan doživljaj otkrivanja, saznavanja i stvaranja. Otvaranjem prema resursima okruženja stvaramo uslove za proširivanje programskih sadržaja i obogaćujemo dečije iskustvo.

Prostor našeg objekta smo pretvorili u "oazu" tradicije, umetnosti, ekologije i sporta u skladu sa pedagoškim standardima i kriterijumima a sve u cilju kreiranja aktivnosti kroz koje bogatimo dečije rano iskustvo. Pored toga vrtić raspolaže prelepo uređenim dvorištem sa spoljnom igraonicom i igračkama a sve u funkciji aktivnosti na otvorenom.

Dobrobit deteta, njegova interesovanja i potrebe su nam na prvom mestu. Vodeći se time plan i program ustanove usklađen je sa potrebama i mogućnostima same dece i obuhvata decu uzrasta od godinu dana do polaska u školu kroz:
- zdravstveno preventivni rad i negu dece jaslenog uzrasta
- vaspitno - obrazovni rad sa decom vrtićkog uzrasta
- pripremno predškolski program i pripremu dece za polazak u školu.

Stvaramo podsticajnu sredinu koja pozitivno utiče na razvoj jezičkih, motoričkih, socio - emocionalnih, perceptivnih, muzičkih i kreativnih sposobnosti dece.
Pored redovnih aktivnosti, u vrtiću se realizuju i dodatni programi koji su usklađeni sa individualnim interesovanjima i potrebama dece: engleski jezik, školica sporta, školica plesa i folklora, ekološke i kreativne radionice.
U skladu sa misijom naše ustanove, stručni tim vrtića neguje toleranciju i otvorenost za različitost, profesionalizam i stručnost, stvarajući porodičnu atmosferu. Naš tim čine visokoobrazovani stručnjaci iz različitih oblasti: medicinske – sestre vaspitači, diplomirani vaspitači, pedagog, logoped, psiholog, pedijatar, saradnik za fizičko vaspitanje, saradnik za strane jezike i nutricionista – dijetetičar. Prateći rast i razvoj mališana, naše osoblje se trudi da osigura bezbrižno detinjstvo Vašeg deteta.

Vrtić raspolaže i savremeno opremljena kuhinjom po HACCP standardu u kojoj se svakodnevno spremaju sveži obroci od strane kvalifikovanog osoblja. U saradnji sa nutricionistom priprema se plan i program ishrane dece, koji zadovoljava sve nutritivne potrebe i obezbeđuje zdravu ishranu dece.

Nama kao vrtiću, važno je prilagoditi se Vašim potrebama i potrebama Vašeg deteta ali u isto vreme i ostati dosledni u ostvarivanju naše vizije i misije. S toga Vas pozivamo da nas posetite i uverite se u kvalitet našeg rada.

UPIS DECE U TOKU UZ SUBVENCIJE GRADA!

Radno vreme:
ponedeljak – petak 06:30-18:00h

Posetite naš sajt: www.pacijaskola.com

Pratite nas putem društvenih mreža:

 

Adresa: Mirgorodska 14 (Put za Ovču)

Kontak telefoni:
011/33 21 425
064/82 11 217
061/68 97 952