PREDŠKOLSKA USTANOVA I JASLE ŠVRĆA

Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd

Adresa: Baštovanska 56a, Voždovac
Beograd Telefon: 011/4087-884, 064/2650-682, 060/0845-779
Sajt: www.vrticsvrca.rs

4.5/ 5stars

UPIS DECE UZ SUBVENCIJU GRADA!

Radno vreme:
- radnim danima od 06 do 18h.

Deco i dragi roditelji “ŠVRĆA” je novootvorena privatna predškolska ustanova koja je verifikovana u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Zadovoljstvo nam je da Vam se predstavimo.

“SVRĆA” se nalazi na Banjici na vrlo pristupačnom mestu, u prijatnom ambijentu kuće sa prostranim dvorištem koji su izdvojeni od saobraćajne gužve i buke. Vrtić raspolaže sa 140 m2 namenski izgrađenog prostora opremljenog svim potrebnim sadržajima za obrazovni i vaspitni rad.
Zadatak nam je da Vam pružimo svu neophodnu podršku u odrastanju, vaspitavanju i obrazovanju Vaše dece. Cilj nam je da kroz relizaciju plana i programa u malim grupama od 10-12 dece pružimo sve neophodno kako bi deca uz nas i Vas imala bezbrižno detinjstvo i odrastala u zdravom okruženju. To smo osmislili da realizujemo sa timom iskusnih vaspitača uz aktivnnu podršku stručnih saradnika. Oni će se pobrinuti da svojim stečenim znanjem i kvalitetnim radom u velikom doprinosu da boravak Vaše dece kod nas bude ispunjen onim što će ih činiti radosnim, razdraganim i srećnim. Pri tom će svakog dana od nas odlaziti kreativnija i bogatija novim saznanjima i svakako u iščekivanju ponovnog druženja.

Rad sa decom u vrticu realizujemo, svakim radnim danom, kroz celodnevni boravak u vremenu od 06.00 do 18.00 časova i poludnevni od 06.00 do 12.00 časova.

DOBRO DOŠLI U „ŠVRĆU“
Hvala Vam što se posetili naš sajt.

Posetite nas i na lokaciji i upoznajte prostor u kome će Vaša deca uživati u odrastanju.
UPIS U TOKU.