VRTIĆ - JASLICE KUTAK

Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd

Adresa: Debarska 19, Vračar
Beograd Telefon: 069/221-2341, 069/221-2342
E-mail: info@vrtic-kutak.rs
Sajt: www.vrtic-kutak.rs

4.5/ 5stars

Vrtić Kutak je akreditovan od strane Ministarstva prosvete i ulazi sistem subvencija.


VRTIĆ - JASLICE KUTAK 

NOVI HIT ZA SREĆNO DETINJSTVO!

* O NAMA

Mesto gde su deca na prvom mestu.
KUTAK je novi multifunkcionalni prostor u kome je sve usmereno ka radosnom, kreativnom, zabavnom i bezbednom boravku Vaše dece. Kutak u svojoj ponudi ima vrtić, jaslice i daycare (povremeno čuvanje dece).

VRTIĆ KUTAK detetu pruža sveobuhvatnu brigu o zdravlju kroz redovne posete pedijatra, logopeda, fizioterapeuta i stomatologa.

Rad u vrtiću je bilingvalni (englesko-srpski) uz mogućnost uvođenja još nekog jezika ukoliko potrebe budu to zahtevale.


NTC SISTEM EDUKACIJE (NTC - skracenica od Nikola Tesla centar)

NTC program se bazira na ranoj stimulaciji dečijeg mozga, tj. razvoja sinapsi, otkrivanja darovite dece i rad sa darovitom decom sa licenciranim vaspitačima i stručnim saradnicima.

Rad vrtića obuhvata UZRAST dece od 0 do 7 godina.

RADNO VREME vrtića je od 07:00 do 21:00, radnim danima, subotom 07:00 do 14:00 uz mogućnost čuvanja dece po potrebi.

Autor Nikola Tesla sitema učenja je dr Ranko Rajović, dugogodišnji član četvoročlanog komiteta svetske Mense za darovitu decu i saradnik UNICEF-a za edukaciju. Program se sprovodi u 14 država Evrope od kojih u 6 postoji državna akreditacija (Ministarstvo obrazovanja). Ovaj program prihvaćen je od strane MENSA ogranaka u 8 zemalja. Sistem rada sa decom Nikola Tesla Centra je zasnovan na jasnom razumevanju sposobnosti svakog deteta i posvećenom individualnom radu vaspitača, koji je fokusiran na podsticanje mentalne i fizičke veštine deteta, bez ograničavanja kreativnosti i uz puno poštovanje dečijih potreba. Jedna od prednosti ovog sistema je i otkrivanje darovite dece i na taj način pravilno usmeravnje njihovog razvoja.

KORISTI OD NTC PROGRAMA: podiže nivo intelektualnih sposobnosti, sprečava poremećaj koncentracije i pažnje, razvija koordinacije pokreta i motorike, razvija brzinu razmišljanja i zaključivanja, koristan je za detekciju darovite dece i podsticanja razvoja darovitosti, povećava broj neuronskih veza u mozgu.

IGRE U OKVIRU NTC PROGRAMA SU: stimulacija razvoja očnih mišića (odabrane igre sa loptom), igre preskakanja; razvoj koordinacije pokreta i motorike (igre rotacije, preskakanja, provlačenja); razvoj brzine razmišljanja i zaključivanja - funkcionalno znanje (apstraktivni simboli i zagonetne priče i pitanja).

BRIGA ZA ZDRAVLJE
KUTAK Vašem detetu pruža sveobuhvatnu brigu o zdravlju kroz redovne posete pedijatra, logopeda, fizioterapeuta i stomatologa.

ISHRANA
U okviru Kutka postoji domaća kuhinja gde se hrana priprema po receptima nutricioniste, i pažljivo je skrojenim prema potrebama organizma u razvoju, uz mogućnost individualnog prilagodjavanja obroka za decu sa specifičnim potrebama u ishrani.

Dođite u KUTAK da se lepo radujemo!
Kontakt telefoni: +381 69 2212341; +381 69 2212342
Adresa: Debarska 19, Vračar
www.vrtic-kutak.rs