Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
Vremenska prognoza Beograd 5℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
Vremenska prognoza Beograd 5℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
VRTIĆ PLAVI ZVONČIĆI

VRTIĆ PLAVI ZVONČIĆI

Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 06:00 - 18:00
Utorak 06:00 - 18:00
Sreda 06:00 - 18:00
Četvrtak 06:00 - 18:00
Petak 06:00 - 18:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 18, 20, 50
  • Trolejbus: 29

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Privatni vrtić Produženi boravak Strani jezik


Dečiji vrtić Plavi zvončići je verifikovana Predškolska Ustanova. Nalazi se u naselju Medaković, ulica Vuka Marinkovića br. 8. U pitanju je lepa i prostrana kuća sa velikim dvorištem. Na istoj adresi nalazi se i produženi boravak Plavo Zvonce.

Potrudili smo se da okruženje u kojem borave deca bude lepo i prijatno, prilagođeno njihovim potrebama. Takođe, da ima dovoljno prostora, didaktike i materijala za nesputanu igru i kreativno učenje. Prostrane sobe sa puno prirodnog svetla, adekvatan nameštaj, sve u veselim bojama, doprineće da dete bezbedno i slobodno uči, igra se, druži, raste, bude zadovoljno i srećno.

Radno vreme je od 06.00 do 18.00 časova, subotom i nedeljom ne radimo.

PROGRAM

Sa dobrim stvarima se počinje od malih nogu. Znamo da je svakom roditelju veoma važno kome će pokloniti poverenje i prepustiti svoje dete kada ono nije sa njim. Smatramo da je od izuzetne važnosti da dete, vreme provedeno van kuće, koristi na najbolji i najproduktivniji mogući način, u sigurnom i kvalitetnom okruženju. Vreme boravka provešće uz pažljivo osmišljene aktivnosti, igru i mnogo smeha.

Deca su podeljena po grupama od 1-3 godine- jaslena i od 3-5 godina- vrtićka, a za decu od 6 godina organizujemo pripremno predškolski program. Broj dece po grupama je ograničen. Tim vaspitača i stručnih saradnika čini grupa mladih koji su nedavno izašli iz školskih ili studentskih klupa, kao i stariji kadar koji poseduje kvalitetno višegodišnje iskustvo u radu sa decom. Njihov entuzijazam, kreativnost, posvećenost i ljubav prema radu sa decom, pratiće svako dete u rastu i razvoju. Želja nam je da pratimo interesovanja dece, da ih uskladimo, a potom osmislimo i realizujemo zanimljiv i dinamičan program.

Poverenje je nešto što se gradi, ali mi smo sasvim sigurni da ćemo vrlo brzo dobiti i opravdati vaše kroz kvalitetan odnos sa vašim najdražim osobama na svetu.

Postoji nekoliko stvari na koje se prvenstveno fokusiramo, a to su:

- Razvoj slobodnog deteta koje istražuje svoje okruženje i razmišlja o njemu kritički, ali i razvoj kreativnog deteta koje izražava svoja razmišljanja i ideje, kao i na razvoj savesnog, tolerantnog i odgovornog deteta osetljivog za svoje i tuđe potrebe.

- Кontinuirano traganje za pristupom koji odgovara individualnim potrebama svakog deteta ponaosob. Iz tog razloga biramo elemente različitih vaspitno-obrazovnih pristupa koje sjedinjujemo u smislenu celinu.

- Usmerenost na proces učenja deteta, na sticanje veština i iskustava u osmišljenom i podsticajnom okruženju, a ne na formalno sprovođenje programa. Кontinuirano istražujemo i pratimo različite načine na koji dete uče i načine na koji se to učenje može podstaknuti i produbiti da bi se detetu još u ranom detinjstvu omogućilo da pokazuje svoju kreativnost i originalnost.

- Naši vaspitači su u toku svih savremenih pedagoških istraživanja i koriste sve ponuđene resurse za lični razvoj u svrhu dobrobiti i razvoja dece koja pohađaju naš vrtić.

- Pored okruženja i aktivnosti u vremenu provedenom u našem vrtiću, ne izostavljamo da naglasimo i naš fokus na važnosti kvalitetne i uravnotežene ishrane kod dece. Zato se trudimo da hrana koja se servira svakog dana bude raznovrsna i dobro izbalansirana.

- Svakodnevni boravak na vazduhu je važan za zdravlje, rast i razvoj dece. U tom smislu je važno što vrtić ima prostorne mogućnosti za zadovoljavanje ove potrebe dece, te da deca svakodnevno, osim u slučaju ekstremnih vremenskih uslova, borave u dvorištu.

- Mogućnost dnevnog odmora jednako je važna kao i boravak na vazduhu ili ishrana. Većina dece ima potrebu za dnevnim odmorom, no ne nužno u isto vreme niti iste dužine, a niti u vidu spavanja. Iz tog je razloga važno da se detetu omogući dnevni odmor u obliku, trajanju i vremenu koje njemu odgovara.

USLUGE

  • Celodnevni boravak, za decu jaslenog i vrtićkog uzrasta, cena je 28.000,00 dinara .
  • Poludnevni/ produženi boravak, cena je 11.000,00 dinara.
  • Poseta pedijatra i zubara dva puta godišnje.
  • Кreativne radionice ( muzička, likovna, dramska, jezička, itd. ), škola stranog jezika i školica sporta ulazi u cenu vrtića i ne naplaćuje se dodatno.

Foto

VRTIĆ PLAVI ZVONČIĆI Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd
VRTIĆ PLAVI ZVONČIĆI Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd
VRTIĆ PLAVI ZVONČIĆI Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd