INGLOT

Profesionalna šminka Beograd

Adresa: Kralja Petra 41, Stari grad // Jurija Gagarina 16 (Delta city, I sprat, lokal 244), Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/3284-276, 062/767-566 // 062/767-511
E-mail: inglotbelgrade@gmail.com
Sajt: www.inglotcosmetics.com

4.5/ 5stars

U samom centru Beograda, na uglu ulice Kralja Petra i Uzun Mirkove, nalazi se Inglot prodavnica, koja je počela sa radom 03.03.2010. godine i samim tim je to prva Inglot prodavnica u Srbiji.

A od skoro nas možete naci i u TC Delta City. Novo otvorena Inglot prodavnica se nalazi na prvom spratu- lokal broj 244.

Inglot je profesionalna šminka, koja je prepoznatljiva po širokom spektru boja proizvoda. Poznata  je kao visoko kvaitetna i postojana šminka koja je prvenstveno namenjena za profesionalne šminkere, ali je i takođe šminka koju mogu žene svakodnevo koristiti, a da pritom ne opterećuje kožu lica. Preporučuje se i za žene sa osetljivom kožom, s obzirom da je 95%  proizvoda bez parabena i konzervansa. Cene Inglotovih proizvoda su vrlo pristupačne za kvalitet koji se nudi i to ćete se uveriti nakon prve kupovine kod nas. 

Izdvojili bi nas jedinstveni “Freedom system” koji Vam omogućava da eksperimentišete sa bezbroj kombinacija senki i različitih nijansi proizvoda za lice i na taj način možete napraviti svoju sopstvenu paletu boja. Ne morate više kupovati celu paletu senki samo zbog nekoliko boja koje Vam se sviđaju, već sami birate boje i broj senki koje želite.

Izaberete Vaše omiljene nijanse senke za oči, obrve, karmine, rumenila, pudere... i napravite savršenu paletu za Vas!

Takođe, na raspolaganju su Vam naše profesionalne šminkerke da Vas vode kroz našu široku paletu boja proizvoda i naravno da Vas posavetuju. U našim radnjama imate i mogućnost da zakažete profesionalno šminkanje i to po vrlo pristupačnoj ceni.

Posetite naše prodavnice u ulici Kralja Petra br. 41 i u Tc Delta City i uživajte!

O INGLOTU

Kompaniju  “INGLOT” je osnovao Wojtek Inglot pre 30 godina, koji je u tom trenutku radio u R&D odeljenju farmaceutske kompanije. Njegov glavni cilj bio je da proizvodi visoko kvalitetne proizvode po razumnoj ceni, koristeći samo najbolje moguće sastojke i sitovine od najuglednijih dobavljača.

Sva Inglot kozmetika je proizvedena u evropskoj uniji i 95 % proizvoda proizvodimo u našim fabrikama.

Mi radimo sa “make up” umetnicima i konsultantima, kako bismo postavili poslednje trendove u boji, teksturi i formi na tržištu.

Konstantno razvijamo nove proizvode, INGLOT je tvorac inovativne i jedinstvene formule O2M  lakova za nokte, koji dozvoljavaju noktima da dišu i na taj način ne oštećuju nokte kao drugi klasični lakovi. 

Posetite i naš Facebook.