INSTITUCIJA

Prostori za proslave, žurke, rođendane Beograd

Adresa: Dragiše Brašovana 1, Bežanijska kosa
Beograd Telefon: 011/3183-928, 065/2552-155
E-mail: restoraninstitucijakt@gmail.com
Sajt: www.restoran-kt-institucija.rs

4.5/ 5stars

Na tihom, ušuškanom mestu, u centralnom delu Bežanijske kose, restoran neobičnog imena svoju publiku osvaja istovremeno modernim pristupom, konstantnim kvalitetom i širokom ponudom.

Lokacija koja je nekoliko puta menjala orijentaciju, počelo se od picerije, a sada je to moderan restoran u svakom pogledu: od atraktivno dizajnirane bašte, preko sjajne prezentacije jela, do menija koji vešto spaja tradicionalnu kuhinju sa aktuelnim kulinarskim trendovima, a koji potpisuje kreativni šef kuhinje Strahinja Ivanović.

S jedne strane menija su paste, rižota i pice, kao i zanimljiva karta obrok salata iz koje izdvajamo verziju sa biftekom kojoj sos od nara i aćeto od marakuje daju posebne note. Među starterima ne propustite svež i lagan karpaćo od tune, dok Vas sa druge strane menija čeka mesno carstvo za koje je posebno zadužena Josper pećnica na ćumur koja mesu daje poseban šmek. Biftek u maslinovom ulju na koji su posebno ponosni, odlična taljata koju smo probali i više nego umešno pripremljena BBQ rebra samo su neki od favorita.

Od slatkih stvari ne propustite kolač od borovnice i “bakinu tajnu”. 

Sve u svemu, vrlo prijatno i efektno, topla preporuka za svaku priliku!