Zatvori
KONOVO.RS - PRODAJA I SERVIS RAČUNARA I RAČUNARSKE OPREME Računari Beograd

KONOVO.RS - PRODAJA I SERVIS RAČUNARA I RAČUNARSKE OPREME

Računari Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 20:00
Utorak 09:00 - 20:00
Sreda 09:00 - 20:00
Četvrtak 09:00 - 20:00
Petak 09:00 - 20:00
Subota 10:00 - 16:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 37, 50, 52, 89

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Besplatan WiFi Dostava Parking

KONOVO- Prodaja računara, kompletne IT opreme i Mobilnih telefona

KONOVO je kompanija koja se bavi prodajom IT opreme, telefona, tv, audio i video opreme! U sklopu Maloprodajnog objekta vršimo i servis Laptop i Desktop računara. 

Takođe posedujemo još 4 online shopa i maloprodajni objekat opreme za telefone kao i servis mobilnih telefona u sklopu toga.

O kvalitetu i radu naše kompanije, najbolje svedoče naši partneri iz sveta, IT-a, gaming-a, medija, visokotehnološke industrije i drugih sa kojima uspešno sarađujemo.

U našoj prodavnici i web shopu možete pronaći i kuputi kompletnu poslovnu, gaming i svu drugu IT  opremu. Naš asortiman nudi preko 50 000 proizvoda koji možete poručiti iz udobnosti vašeg doma ili lično preuzeti u našem maloprodajnom objektu. Uz to KONOVO nudi i kompletnu softversku podršku i prodaju licenci za sve programe koji su vam potrebni.

- Desktop računari
- Laptopovi
- Refurbished laptopovi

KONOVO-SERVIS - Servis Desktop i Laptop računara

Da ne ostane sve samo na nivou prodaje brine se naš servis laptopova i računara. Naši eksperti za laptopove, računare i drugu elektronsku opremu su vam uvek na raspolaganju. Bilo da je u pitanju proizvod kupljen kod nas ili uređaj koji ste imali od ranije, rešavamo sve vrste problema.

U našem servisu laptopova i računara možete rešiti sve probleme sa vašim uređajima. Pored servisne, nudimo i opciju daljinske podrške kada god je moguće I koja predstavlja najbrži I najefikasniji sistem rešavanja problema.

NAJFON - Prodaja telefona, opreme za mobilne telefone i servis telefona

Najfon je online prodavnica koja ima za cilj da obezbedi Najbolje proizvode za vaš telefon. Mobilni telefoni, maske, zaštita za ekran, punjači, telefoni i još mnoštvo drugih proizvoda čeka vas u našem online shopu.

Preko 30 000 proizvoda opreme za Mobilne telefone najboljeg kvaliteta na jednom mestu. Do najbolje opreme uz samo par klikova, a proizvod dobijate za 24h. Maskice za telefon, zaštitna stakla, punjači, kablovi, adapteri, auto držači. Dostava je besplatna za porudžbine preko 3000 RSD.
-Mobilni Telefoni
-Maske za Telefon
-Punjači za Telefon
-Servis mobilnih telefona

POLOVNI LAPTOP - Prodaja polovnih laptopova iz uvoza sa garancijom

Najbolji polovni laptopovi sa garancijom!

Potreban Vam je jeftin laptop koji će Vas služiti narednih nekoliko godina? Na pravom ste mestu zato što imamo veliki izbor polovnih laptopova svih svetskih proizvođača – HP, Lenovo, Dell, Asus, Acer… Uštedećete dosta novca kupovinom kod nas, a dobićete i garanciju od minimum 12 meseci i laptop sa vrhunskim komponentama. 

Polovni laptopovi nisu nešto što treba da se vezuje za loš kvalitet, naši laptopovi će vas uveriti da polovan laptop može da bude kao nov! Kod nas dobijate priliku da na licu mesta isprobate kako radi laptop. Pogledajte našu ponudu:
-Polovni Laptopovi
-Biznis Laptopovi

LAPTOPSTORE - Prodaja opreme za laptopove (baterije, punjači, torbe, postolja, kuleri)

Laptopstore je sajt posvećen vašem laptopu! Na našem sajtu možete naći baterije za laptop, punjače za laptop, torbe za laptop, postolja, kuleri i sve ostale stvari koje su vezane za vaš laptop.
Baterije za laptop

Maloprodaja i servis
Ratka Mitrovića 134, Beograd

https://konovo.rs/
https://konovo-servis.rs/
http://najfon.rs/
https://polovnilaptop.rs/
https://laptopstore.rs/

 

Foto


Vrste plaćanja

Kartice