CRVENA LINIJA DOO

Ramovi, uramljivanje Beograd

Adresa: Dr Ivana Ribara 115a, lokal 15-16, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/615-22-66, 069/291-11-11, 069/291-22-22
Fax: 011/718-01-51
E-mail: stolarijacrvenalinija@gmail.com
Sajt: www.stolarija-crvenalinija.com

4/ 5stars

Dugogodišnje radno iskustvo u proizvodnji pvc i aluminijumske stolarije rezultiralo je nastankom firme "CRVENA LINIJA” doo. Kontinuiranim razvojem, usvajanjem novih modernih tehnologija i neprekidnom edukacijom sadašnjih i budućih zaposlenih težimo ka stalnom poboljšanju kvaliteta proizvoda i usluga, kao I da našim kupcima postanemo pouzdan i siguran partner koji primenjuje najviše standarde poslovanja i koji garantuje visok kvalitet usluga.

Stvaramo dodatnu vrednost inovacijama, prepoznavanjem novih poslovnih mogućnosti i postavljanjem tržišnih trendova i prepoznavanjem i razvijanjem ljudskog potencijala. Svoju misiju izvršićemo putem neprestanog ulaganja u kvalitet.

Naša vizija je da budemo moderna, fleksibilna i stabilna firma, a da kvalitetom svojih proizvoda, profesionalnim pristupom zaposlenih i zadovoljstvom naših klijenata osvojimo vodeće pozicije u izradi aluminijunske i pvc stolarije.

Bez obzira da li se radi o novoj gradnji ili restaurisanju stare kuće, svakako je veoma važno odabrati pravu stolariju.

PVC i ALU stolarija je dugovečna, funkcionalna u pogledu osnovnih zahteva koje mora ispunjavati, nezahtevna u pogledu održavanja, estetski doterana i ekonomična.

Prozori i vrata donose svetlost, osunčanost i sunčevu toplinu u unutrašnjost kuće, predstavljaju pravu komunikaciju između unutrašnjeg i spoljnjeg dela i imaju veoma značajan uticaj na sliku objekta. Presudni su i za harmoničan utisak spoljašnje fasade. 

Prozori i vrata predstavljaju vaš pogled na svet!

Dodatne informacije možete pronaći na našem SAJTU.