Zatvori
SEGWAY BEOGRAD Razgledanje Beograda, receptivni turizam Beograd

SEGWAY BEOGRAD

Razgledanje Beograda, receptivni turizam Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 18:00
Utorak 09:00 - 18:00
Sreda 09:00 - 18:00
Četvrtak 09:00 - 18:00
Petak 09:00 - 18:00
Subota 09:00 - 18:00
Nedelja 09:00 - 18:00

GSP

  • Autobus: 16, 27e, 35, 43, 65, 77, 95, E6, Eko1

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Pet Friendly Moguć pristup kolicima Parking

Beograd je prelep grad prepun istorije i lepih lokacija koje su hrana za dušu i za oči. Do skora nismo imali mnogo nacina da iskusimo Beograd – mogli ste da se pridružite autobuskoj turi ili da idete pešaka i to je bilo to.
Segway ture Beograda su nešto potpuno novo, nešto u šta ćete se zaljubiti. Možete da ovim malim ličnim vozilom iskusite sve što Beograd ima da ponudi izbliza, da uz prijatan povetarac na licu razgovarate sa drugim članovima ture, da privučete poglede prolaznika, sjajno se zabavite a da se pritom ne umorite i završite bolnih stopala.

ZAKAŽITE VAŠU NEZABORAVNU VOŽNJU BEOGRADOM - POZOVITE 

060/734 92 92
060/segway2

Segway vozila su lagana i malena i dozvoljena u pešačkim zonama gde čak ni bicikle ne mogu zaći. To samo po sebi svedoči koliko su bezbedna za upotrebu i za prolaznike – bićete bukvalno pešak na točkovima. Zahvaljujući pokretljivosti ovih vozila možete zaći bilo gde u Beogradu, lako savladati uzbrdice i nizbrdice bez ikakve muke i umora.

Segway vozila je lako i zabavno koristiti, a povrh toga ona rade na električnu energiju te su tako i bezbednija po okolinu od alternativa kao što su autobusi ili automobili. Recite iskreno – da li biste radije sa veselom grupom uživali u povetarcu i svežem vazduhu ili se gurkali na neudobnom sedištu autobusa? Da ne pominjemo da zahvaljujući svojim rekama Beograd je prepun kejeva i pristaništa gde su leti temperature i do nekoliko stepeni niže a koja ste ranije mogli obići jedino pešaka. Na Segway mozete da klizite pored same ivice reke i uživate u glatkoj vožnji i prelepom pogledu.

Ako se brinete da nećete savladati kontrole – možete da budete mirni. Segway vozila imaju izuzetno intuitivne kontrole a naš ljubazni Segway instruktor će vas rado obučiti kako da ih koristite. Obuka čitave jedne grupe za turu ne traje duže od desetak minuta zato što su kontrole tako jednostavne.

U Segway vozilima mogu uživati svi – deca počev od oko 13-14 godina – ali osobito bismo naglasili da su sjajna za osobe koje bi volele da uživaju u šetnji na svežem vazduhu ali imaju problema sa kretanjem.  


Video

Vrste plaćanja

Kartice