DA FRATELLO D.O.O.

Registar kase, pos sistemi Beograd

Adresa: Braće Ribnikar 37
Beograd Telefon: 011/30-86-024, 30-86-025 (fax)
E-mail: info@fratello.rs
Sajt: www.fratello.rs

4/ 5stars

Imagine the POSsibilities sa DA Fratello-m i NCR RealPOS-om. 1994 DA Fratello je osnovan kao inženjerska firma za podršku malim i srednjim kompjuterskim sistemima, da bi već 1995 godine proširila asortiman svojih usluga na sofisticirane POS sisteme. Od tada pa do danas firma uspešno posluje kao sistem-integratorska firma mnogim svetski poznatim firmama kao što su McDonalds, LukOIL-Beopetrol, AAFES, Vapiano, Bread & CO, Delyug, AIG, OBI, Đak Sport... 2001. godine DA Fratello potpisuje ugovor o prodaji i servisiranju NCR RealPOS proizvoda za nasu zemlju, kao i za zemlje sa ex-Jugoslovenskog prostora BiH i Makedonija, postaje NCR Real Partner. NCR je lider u svetskoj tehnologiji proizvodnje i prodaje POS sistema i kasa, sa svojim stogodišnjim iskustvom u oblasti proizvodnje POS sistema i kasa, i uz podršku DA Fratello-a, možemo vam ponuditi proizvode i usluge najvišeg kvaliteta.
NCR RealPOS 21 / NCR RealPOS 70 / NCR RealPOS 70XRT POS kase namenjene prvenstveno ugostiteljstvu i hotelirstvu. Sa svojim touchscreen (ekran osetljiv na dodir) interfejsom, multimedijalnim karakteristikama, i NCR kvalitetom, predstavlja snažnu podršku vašem poslovanju, vašem osoblju olakšava i ubrzava rad, tako da se možete više posvetiti primarnoj deltanosti, tj. vašim gostima.
NCR RealPOS 40/ NCR RealPOS 60/ NCR RealPOS 80XRT POS kase namenjene prvenstveno trgovinskim delatnostima. Njihova modularnost vam omogućava da kreirate konfiguraciju po vašoj meri i meri vašeg biznisa. Samostalno ili u kombinaciji sa neprevazidjenim NCR bar-kod skenerima, predstavljaju brzinu i zadovoljstvo vaših kupaca i vaših zaposlenih.
NCR RealPOS oprema ili “Kako učiniti život i posao lakšim…?” Pored NCR RealPOS Terminala, NCR je razvio i čitavu gamu proizvoda koje vam omogućavaju da unapredite i ubrzate vaše poslovanje, a time da se više i bolje posvetite vašem biznisu. Pre svega tu su NCR RealPOS skeneri gde NCR takodje predstavlja lidera u toj oblasi, kako po kvalitetu, tako i po performansama koje su uvek korak ispred ostalih. Zatim su tu RealPOS printeri, tastature, i svakako nešto što samo NCR ima, NCR RealPrice, elektronski uredjaji koji će vašim kupcima u svakom trenutku davati prave informacije o cenama proizvoda, sniženjima, stanjima na lagerima, sledećim isporukama. Bežična komunikacija sa BackOffice serverom i kasama, obezbedjuje uvek tačnu cenu proizvoda u rafovima, i pravu informaciju o njima, a sve to bez dodatnog angažovanja i trošenja vašeg dragocenog vremena i vaših zaposlenih. Imagine the POSsibilities