AGENCIJA BGDS TRADE D.O.O. - SAFE DRIVE

Registracija vozila, prenos vlasništva Beograd

Adresa: Registracija vozila: Darinke Radović 35, Železnik (M.Z. Novi Železnik) // tehnički pregled: Avalska 94l, Železnik
Beograd Telefon: 011/2580-143, 011/2580-122, 064/116-34-69, 064/188-23-60, 063/473-563, 063/321-601 // 011/2571-490, 011/6307-404, 064/116-34-69, 060/554-42-09
E-mail: registracija@bgds.rs
Sajt: www.bgds.rs

4.5/ 5stars

U agenciji u okviru sedišta "BGDS Trade" d.o.o. Beograd na adresi Darinke Radović 35 možete osigurati svoju nepokretnu imovinu, kupiti zdravstveno putno osiguranje, osigurati ukućane i sebe polisama životnog osiguranja koje predstavljaju ujedno i ozbiljan vid štednje sa osiguranjem života. Informišite se detaljnije na sledeće brojeve telefona: 011/2580-143; 064/116-34-69 i 066/5544212.
"BGDS Trade" d.o.o. Beograd je privredno društvo koje se u svojim okvirima između ostalog bavi i kompletnom agenturom iz domena registracije vozila i u skladu sa tim u svojim okvirima sadrži ogranak T.P. "SAFE DRIVE" u kom se obavlja tehnički pregled motornih putničkih i teretnih vozila. Kompletan posao je organizovan sa ciljem da se izvrši kvalitetna procena tehničke ispravnosti Vašeg vozila, kako bi se sprečile eventualne glavobolje naših klijenata prilikom exploatacije svog automobila, a i poteškoće koje se javljaju u vezi sa aktivnostima oko registracije vozila. Znači, poslovanje je organizovano od samog početka rada u ovoj sferi poslovanja na način koji zadovoljava potrebe savremenog čoveka koji je sve više u nedostatku vremena za sporedne stvari van svojih redovnih obaveza. Naše agencije sa adresom u ul. Darinke Radović 35 i Jurija Gagarina 14i, na prostoru grada BEOGRADA, a i po unutrašnjosti R SRBIJE, s obzirom na mrežu saradnika koja je oformljena dugogodišnjim radom, posluje uspešno više od jedne decenije, a iz godine u godinu broj zadovoljnih klijenata se uvećava, jer dajemo sve od sebe da obezbedimo vrhunsku uslugu, pomoć i podršku svim našim sugrađanima. Naši verni klijenti dolaze sa teritorija GO-na Čukarica, Rakovica, Voždovac, Novi Beograd, Obrenovac, Savski venac, Stari grad I Barajevo. Ono što nas posebno izdvaja od ostalih agencija na tržištu jeste činjenica da obezbeđujemo svim klijentima kompletnu uslugu, tako da možete obustaviti dalju potragu. Kod nas dobijate sve na jednom mestu. Registracija Vašeg vozila na šalteru MUP-a za 5 minuta, osiguranje Vašeg vozila, prenos vlasništva, tehničko ispitivanje i analiza – tehnički pregled, međunarodna dokumenta, putna osiguranja, konsalting u vezi neophodnih atestacija u skladu sa ažuriranjem kroz izmene i dopune Zakona o bezbednosti saobraćaja (ZOBS-a)

"SAFE DRIVE" Tehnički Pregled 011/2571-490; 011/630-7404; 064/116-3469; 060/5544-209

"SAFE DRIVE" Tehnički Pregled se nalazi na adresi Avalska 94L, u Železniku, agencija u vidu poslovnice za prijem dokumenata u sedištu "BGDS Trade" d.o.o. Beograd se nalazi na adresi Darinke Radović 35 (MZ Novi Železnik).
2 usluge po ceni 1!!!

NAJPOVOLJNIJE CENE + NAJKVALITETNIJA USLUGA = POSLOVNOST NA NAJVIŠEM NIVOU
Tehnički pregled (1.000rsd) + registraciona nalepnica (1.000rsd) – 50%= 990,00rsd

"NAŠ CILJ JE VAŠA SIGURNA VOŽNJA" - slogan kojim se T.P. "SAFE DRIVE" vodi prilikom provere Vašeg vozila kroz tehničko ispitivanje i analizu.

 Polisama "GENERALI OSIGURANJE SRBIJA" a.d.o, KOJE SPONZORIŠE OVU AKCIJU, osiguravamo Vaše vozilo i vršimo produženje registracije na šalteru MUP-a koji se nalazi u okviru T.P. "SAFE DRIVE”, i to samo za 5 minuta!!!

Tajna našeg uspeha jeste u dobroj organizaciji posla, jer je svaki član našeg stručnog tima ekspert u pojedinim oblastima. Tako ćete kod nas na raspolaganju imati osobu od poverenja koja će umesto vas završiti sve poslove u vezi registracije u nadležnoj stanici SUP-a  i osobu koja će za vas izvršiti pripremu kompletne dokumentacije koja prati proces prenosa vlasništva. Zatim će, ista osoba uplatiti porez na prenos apsolutnih prava i preuzeti Ugovor sa klauzulom koja potvrđuje prenos apsolutnih prava sa prethodnog vlasnika na novog vlasnika - Vas, a uporedo s tim, se vrši i priprema ostale dokumentacije potrebne za registraciju Vašeg vozila. U sklopu toga naš stručni tim sertifikovanih ispitivača, vođen od strane mašinskog inžinjera koji vodi ogranak T.P. "SAFE DRIVE" u čijem okviru se pod ovlašćenjem MUP-a vrše tehnička ispitivanja i analize Vašeg vozila, će na expresan, a ujedno i kvalitetan način, odraditi tehnički pregled, tako da se sav posao završava brzo i profesionalno. Nakon toga će naša terenska služba odraditi svoj deo posla i u prostorijama SUP-a izvršiti registraciju vozila na ime novog vlasnika, tj. Vas, i preuzeti registracionu nalepnicu, saobraćajnu dozvolu, registraske tablice, koje ćete Vi kasnije, po završetku svojih poslovnih obaveza, preuzeti u jednoj od naših kancelarija. Ili, reg. nalepnicu dobijate na šalteru MUP-a koji se nalazi u okviru “SAFE DRIVE-a” ukoliko se radi samo o produženju registracije Vašeg vozila.

 T.P. "SAFE DRIVE" i "BGDS Trade" d.o.o. imaju vrhunska rešenja sa aspekta bezbednosti u saobraćaju, efikasnosti i kvaliteta usluga.

U agenciji u okviru sedišta "BGDS Trade" d.o.o. Beograd na adresi Darinke Radović 35 možete osigurati svoju nepokretnu imovinu, kupiti zdravstveno putno osiguranje, osigurati ukućane i sebe polisama životnog osiguranja koje predstavljaju ujedno i ozbiljan vid štednje sa osiguranjem života. Informišite se detaljnije na sledeće brojeve telefona: 011/2580-143; 064/116-34-69 i 066/5544212


DOĐITE I UŠTEDITE!!!
Kod nas ćete uštedeti i novac i vreme!
Za verne klijente, odn. Vas, GRATIS provera tehničke ispravnosti tokom ČITAVE GODINE!!!

Našu malu, ali odabranu ekipu, čini preko 10 zaposlenih koji već godinama nastoje da našim klijentima poklone svoju potpunu pažnju. Kao nagrada za predan odnos prema poslu i klijentima koji kod nas dolaze radi obavljanja registracije svog vozila, uzrokovani su nasmejani izrazi lica klijenata koji sami po sebi predstavljaju našu najbolju reklamu. Naše želje i težnje u ostvarenju uspešne saradnje sa svim klijentima, na obostrano zadovoljstvo, su potvrđene pozitivnom energijom koja se stvara, pogotovo nakon uspešnog završavanja ”teških” predmeta, što dodatno uzrokuje povećanje broja naših klijenata. Prošla su ona vremena kada ste sve morali sami da obavljate, mi Vam sada nudimo efikasno rešenje, kvalitetno obavljanje registracije i tehničkog pregleda Vašeg vozila, i to bez napora sa Vaše strane, sem dubokoumnosti u odabiru kvalitetnog saradnika, odn. nas, ”BGDS Trade” d.o.o. i ”SAFE DRIVE” tehničkih pregleda. Dugogodišnja tradicija uspešnog poslovanja preporučuje nas kao pouzdane poslovne partnere koji su Vam uvek na raspolaganju i uvek spremni za saradnju. Nemojte komplikovati sebi život oko registracije i tehničkog pregleda, kontaktirajte nas da umesto Vas završimo posao. Dok mi obavljamo ono što je naš posao, odn. dok mi vršimo registraciju Vašeg vozila, Vaše je da uz sigurnost u kvalitetno obavljen posao sa naše strane, i uz osmeh na licu uživate u ostvarenju svojih poslovnih planova. Registraciju Vašeg vozila preuzimamo mi na sebe i svim svojim resursima i profesionalnošću na najvišem nivou, a na obostrano zadovoljstvo, uspešno obavljamo registraciju i tehnički pregled Vašeg vozila.

T.P. "SAFE DRIVE" i "BGDS Trade" d.o.o. su jedini i pravi izbor najkvalitetnijeg saradnika!!!

NAJJEFTINIJE CENE USLUGA + EFIKASNOST U RADU = ZADOVOLJNI KLIJENTI
DOĐITE I UŠTEDITE, i novac i vreme!!!

Izdavanje nalepnica za 5 MINUTA, BESPLATNO!!!

Najpovoljniji popust premije osiguranja u skladu sa premijskim stepenom!
Registracija vozila na više mesečnih rata (čekovima građana)!!!