Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ADE RENT-A-CAR

ADE RENT-A-CAR

Rent a car Beograd

Korisne informacije


Porodična firma ADE SUZOVIĆ uspešno posluje u svetu automobilizma, već dugih trideset godina. Počeci firme vezani su za usluge iz oblasti autoelektrike i elektronike. Zatim se ponuda proširuje na elektronsku i video zaštitu automobila i objekata. Osnivanjem rent a car agencije, 1996.godine, ulazimo u nove oblasti poslovanja i time postajemo prva privatna rent a car agencija na prostorima Srbije i Crne Gore.

Ovu agenciju čini stručan, ljubazan, mladi tim ljudi, koji će u svakom trenutku izaći u susret klijentu i učiniti sve da on bude zadovoljan uslugama. U prilog ovome govori veliki broj stalnih klijenata, koji nam redovno ukazuju svoje poverenje.

Vozni park rent a car agencije ADE čini 30 automobila renomiranih proizvođača:

- FIAT PUNTO 1.2 Dynamic A/C
- SUZUKI SWIFT 1.2
- VW POLO  1.4
- SEAT CORDOBA 1.4
- OPEL ASTRA H 1.6
- OPEL ASTRA J 1.6 Sedan

Svi korisnici usluga agencije za iznajmljivanje vozila ADE moraju biti stariji od 23 godina i posedovati važeću vozačku dozvolu godinu dana, odnosno 25 godina starosti i dve godine vozačku dozvolu za vozila srednje kategorije. Najkraći period za iznajmljivanje vozila je 24 časa (1 dan), a kilometraža je ograničena na 100km po danu. Neograničenu kilometražu nudimo za najmove preko 7 dana. Takođe, za višemesečni najam odobravamo poseban popust kako za pravna, tako i za fizička lica.

Našim klijentima na raspolaganju su nova, pouzdana i komforna vozila, prilagođena gradskoj vožnji, kao i vožnji van grada. Svojim radom nastojimo da Vam u svakom trenutku omogućimo rentiranje automobila u skladu sa Vašim potrebama, na duži ili kraći vremenski period.

Posebne pogodnosti nudimo pravnim licima, kao i svima onima koji se odluče za dugoročne najame automobila. Takođe ukoliko se radi o specijalinim uslugama, spremni smo da Vam izađemo u susret i ponudimo Vam izvesne povoljnosti, što se cene tiče.

Kontkat informacije:

Adresa: Borska 94d
Telefon: 011/3591 142
Telefon: 011/ 3583 622
Email: ade@sbb.rs
Email: aderentacar@orion.rs
Sajt: www.aderentacar.co.rs

Radno vreme:
- Ponedeljak - petak od 09-17h
- Subota od 08-16h

 

Foto

ADE RENT-A-CAR Rent a car Beograd
ADE RENT-A-CAR Rent a car Beograd
ADE RENT-A-CAR Rent a car Beograd