ALEX S LINE RENT A CAR

Rent a car Beograd

Adresa: Antifašističke borbe 15, br.lokala 33, Novi Beograd // Belosavci bb, 34312 Topola
Beograd Telefon: 069/500-500-6, 011/213-66-23 // 069/500-500-7, 034/688-33-54
E-mail: office@rentacaralex.com
Sajt: www.rentacaralex.com

4.5/ 5stars

U skladu sa potrebama klijenata Alex S Line doo bavi se iznajmljivanjem ekonomske klase automobila.

Ukoliko se odlučite da nam poklonite Vaše poverenje nudimo Vam ispravna i visokokvalitetna vozila, uz vrlo povoljne cene, kao i specijalne ponude na duži najam.

Sa željom da Vam omogućimo da sigurno stignete do željene destinacije, naš vozni park čine automobili renomiranih proizvođača iz ekonomske, srednje i lux klase:

- Renault Clio III 1,5 dci
- Citroen C3 1.4 hdi
- Citroen C4 1,6 hdi
- Golg 7 2.0 tdi dsg
- Audi A6 3.0 tdi
- Renault Megane grandtour 1.5 dci 90 Authentique
- Renault laguna 1.5 dci

Naša visoko kvalitetna vozila poseduju kompletnu opremu kako bi Vaša vožnja kako u gradu, tako i van njega, bila udobna i prijatna.

Opremljena su navigacijom i sedištima za decu.

Sva vozila održavamo i servisiramo u skladu sa propisanim pravilima proizvođača, a posebnu pažnju poklanjamo urednosti i čistoći.

Vozila se mogu voziti na teritoriji Srbije, dok je za izlazak iz zemlje potrebna posebna dozvola koja se dobija od ovlašćenog lica Alex S Line doo-a.

Korisnici agencije za iznajmljivanje vozila Alex S Line doo moraju posedovati važeću vozačku dozvolu, kao i ličnu kartu ili pasoš.

Najkraći period za iznajmljivanje vozila je jedan dan (24h), a vozilo je potrebno vratiti u isto vreme kada je i preuzeto sa tolerancijom od 1h zakašnjenja.

Kilometraža je ograničena na 200km po danu, a cena najma uključuje Osiguranje od odgovornosti za štetu prema trećim licima, do iznosa utvrđenog polisom obaveznog osiguranja.

Prilikom preuzimanja vozila, potrebno je ostaviti obavezan depozit koji se kreće od 300 do 900 evra, u zavisnosti od klase vozila. Plaćanje se vrši odmah po preuzimanju vozila, a u opticaju su kreditne kartice – VISA, MASTERCARD, DINACARD, AMERICAN EXPRESS, MAESTRO.

Pored poslovnica u Beogradu i Belosavcima, auto možete preuzeti i na željenom mestu, ukoliko ste prethodno izvršili rezervaciju.

Vozilo se može preuzeti i vratiti i van radnog vremena, kao i na aerodromu u Beogradu, bez doplate.

Takođe, nudimo specijalne ponude za rentiranje vozila na duži vremenski period.

Radno vreme:
ponedeljak-petak 09-17h

Za sve informacije možete nas kontaktirati 00-24h.

Detaljne informacije o najmu automobila možete pročitati na našem sajtu:

www.rentacaralex.com ili nas posetite u poslovnicama u Beogradu i Belosavcima, a mi ćemo se potruditi da izađemo u susret Vašim željama i potrebama:

-Ulica Antifašističke borbe 15, lokal 33, Novi Beograd
-Belosavci bb, 34312, Topola "