PREVOZ PUTNIKA BEOCONTROL

Rent a car Beograd

Adresa: Vojni put blok II 276c, 11283 Beograd
Beograd Telefon: Tel/Fax: 011/210-16-16
E-mail: office@prevoz-putnika.rs
Sajt: www.prevoz-putnika.rs

4/ 5stars

Autobuski, minibus i kombi prevoz putnika u zemlji i inostranstvu od vrata do vrata.

Prevoz putnika Beocontrol pruža visoko profesionalnu i kvalitetnu usluga prevoza putnika novim, luksuznim vozilima idealnim kako za individualni prevoz ali i za grupe raznih veličina.

Prevoz do aerodroma

Za manje grupe (do 3 putnika) kao i individualni transport, nudimo prevoz po pristupačnim cenama i veoma kvalitetnim vozilima Škoda Octavia (2013) i Škoda Fabia (2013). Pružamo usluge shuttle prevoza do i od aerodroma kao i mogućnost prevoza luksuznim minibusevima sa punom opremom (klima, TV, DVD, internet).

Kombi prevoz putnika

Kombi prevoz putnika se obavlja na svim relacijama u zemlji i inostranstvu. Ova usluga je bazirana na principu od vrata do vrata luksuznim vozilima Mercedes Viano i Vito kapaciteta do 8 putnika čime se putnicima pruža maksimalan komfor i udobnost.

Iznajmljivanje minibusa

Minibus vozila kapaciteta su do 21 sedišnog mesta i kompletno su opremljena da našim klijentima priušte najbolje uslove putovanja i uživanje tokom vožnje Naša minibus vozila možete iznajmiti za sve vrste vanlinijskog međugradskog prevoza, ali i organizovan prevoz putnika u Srbiji i u inostranstvu.

Sva naša vozila su prilagođena za organizovani prevoz dece, starijih lica i osoba sa posebnim potrebama, a od nedavno realizujemo i poslovna putovanja i organizovan prevoz zaposlenih na konferencije, seminare, radne vikende i team building programe.

Za duža putovanja obezbeđeno je besplatno osveženje.

Iznajmljivanje autobusa

Usluga iznajmljivanja autobusa podrazumeva najam vozila i vozača. Korisnik usluga snosi troškove smeštaja vozača za vreme najma autobusa (noćenje i obroke) kao i eventualne troškove putarina.

Radno vreme:
08 - 17h (radnim danima)
08 - 16h (subotom)

Facebook: https://www.facebook.com/prevoz.putnika.beocontrol
Google+:   https://www.google.com/+Prevoz-putnikaRs
LinkedIn:  http://www.linkedin.com/company/beocontrol
Twitter:     https://twitter.com/prevoz_putnika

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Prevoz putnika Beocontrol

Adresa: Vojni put blok II 276c, 11283 Beograd
Url: www.prevoz-putnika.rs // www.bus-rental-serbia.com
Email:
office@prevoz-putnika.rs
Tel/Fax:
011 210 16 16