SL - LINE

Rent a car Beograd

Adresa: Triše Kalcerovića 27d, Voždovac
Beograd Telefon: 065/819-20-31, 065/819-20-23
Sajt: www.sl-line.rs

4.5/ 5stars

SL-Line Rent-a-Car kombinuje snagu jednog od najvećih svetskih brendova za iznajmljivanje vozila sa detaljnim poznavanjem lokalnih prilika, fleksibilnošću i odličnim cenama za potrebne usluge.

Zahvaljujući floti najmodernijih vozila, SL-Line nudi sveobuhvatnu uslugu na polju kratkoročnog i dugoročnog najma vozila. Dugotrajno poslovno iskustvo na srpskom tržištu, saradnja sa poznatim proizvođačima automobila kao i stabilan broj poslovnica širom Srbije, omogućavaju nam da garantujemo izvanrednu uslugu i potpuno zadovoljstvo, kako pojedincima tako i korporativnim klijentima.

Kako naše ime govori, oduvek smo bili sinonim za povoljne cene i odličnu uslugu. Sada nudimo niz tarifa koje uključuju sve neophodno, opcije za plaćanje unapred i pogodnosti za kontrolu troškova kreiranih da vam pomognu da uštedite novac.

Kako biste bili spokojni, sva naša vozila prolaze sigurnosne provere i čiste se pre svakog najma. A kako stalno obnavljamo flotu, vozićete najnovije modela vozila i to po veoma konkurentnim cenama.

Svojim klijentima želeli smo da stavimo na raspolaganje ispravna, visokofunkcionalana vozila koja će ih bezbedno dovesti do lokacije po njihovom izboru.

Naš cilj je da Vam rentiranje vozila (rent-a-car), bude prijatno iskustvo koje ćete dugo pamtiti.