Zatvori
CASA NOVA Restorani Beograd translate.Član 5 godina

CASA NOVA

Restorani Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 12:00 - 00:00
Utorak 12:00 - 00:00
Sreda 12:00 - 00:00
Četvrtak 12:00 - 00:00
Petak 12:00 - 00:00
Subota 12:00 - 00:00
Nedelja 12:00 - 00:00

GSP

  • Autobus: 24, 26, 79, E2
  • Tramvaj: 2, 5, 10

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Pet Friendly Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima

Restoran Casa Nova

U samom centru Beograda, na Dorćolu, u starom gradskom kraju poznatom po svom multikulturalnom ambijentu, nalazi se restoran italijansko-francuske kuhinje Casa Nova.

Pri uređenju enterijera restorana aktivno je učesvovao i sam vlasnik, tako da se vodilo računa o najsitnijim detaljima: vinoteka od kovanog gvožđa, oslikani zidovi, mala galerija sa nekoliko stolova, diskretno svetlo kućne lampe, udobne stolice, tako da boravak bude što prijatniji. Bašta restorana pruža sve mogućnosti za prijatan boravak i opuštanje u toku i posle radnog dana, ali i za osveženje svima koji su se odlučili da provedu dan razgledajući znamenitosti Beograda.

U ponudi su salate, paste, biftek, piletina, ćuretina… po receptima italijanske i francuske kuhinje. Ali, ovde možete pojesti i odlično pripremljene plodove mora i nekoliko vrsta ribe.

Restoran se može pohvaliti biftekom u sosu od crvenog vina sa suvim grožđem. Još jedan biftek želi doći do izražaja - "Biftek u sosu od gorgonzole", a odmah tu je i "Peper stek" - biftek u sosu od zelenog bibera. Testenine, sirevi i sosevi, od kojih je "Sos sa 4 vrste sira" - najbolji u gradu!

Za aperitiv nude se domace rakije, dunja, kajsija, šljiva i malina, a vinska karta sadrži veliki izbor domaćih, italijanskih,francuskih, argentinskih, čileanskih i australijskih vina.

Tiramisu, limun tart, čokoladni sufle i čokoladni mus... Ako zelite da probate najfilovanije, najbogatije i najneobičnije palačinke u gradu, naručite punjene palačinke sa flambiranim jabukama na rumu, pinjolima, suvim grožđem, preko kojih se preliva karamel sos, čokolada i sladoled od vanile!

Eros Ramazzotti, Laura Pausini... lagani italijanski zvuci, neprimetno ce dopirati do Vas i učiniti Vaše vreme jos prijatnijim. Na vama je da se prepustite ljubaznom osoblju, čije će vas preporuke odvesti na uzbudljivo gastronomsko putovanje.


Vrste plaćanja

Kartice