PIVNICA ŽIRAFA 23

Restorani Beograd

Adresa: Milutina Milankovića 34, Novi Beograd
Beograd Telefon: 063/684-749
E-mail: zirafa23@hds.rs

4.5/ 5stars

Pivnica Žirafa 23 je pravo mesto za svakog ljubitelja piva i domaće hrane.

Pivnica Žirafa 23 ima autentični ambijent pivnice - drveni stolovi i klupe, dugačak šank sa točilicama i lusteri sa velikim pivskim kriglama, a ponuda piva i hrane je bogata i veoma kvalitetna.

U ponudi pivnice Žirafa 23 je 26 točenih piva i oko 100 flaširanih piva iz celog sveta. A uz pivo na meniju su i sočni ćevapi, sir kobasice, jela sa roštilja, rebarca, obrok salata sa ramstekom i domaće, vruće bavarske perece. Šef kuhinje Aleksandar Tomić sa svojim timom u kontinuitetu osvežava ponudu, kako bi se u svakoj sezoni zadovoljili ukusi ljubitelja piva i domaće hrane. Pa je tako u ponudi pivnice Žirafa i neverovatna metarska kobasica, kada je društvo spremno da deli! Pored već daleko poznatih kobasica, na meniju su i rolovani batak sa kremastim krompirom i pauflek sa mladim krompirićima i renom. Svakog petka i subote atmosfera se zagreva uz živu muziku – domaći i strani rok, a posebna atmosfera prati i sportske prenose.

Mesto koje okuplja zaljubljenike dobrog piva i dobre hrane, pivnica Žirafa 23 spremno dočekuje svoje goste. Pivnica Žirafa 23 je mesto koje se posećuje u toku celog dana sa kolegama, prijateljima i porodicom.

Radno vreme: od 9 ujutru do 1 posle ponoći.
Adresa: Milutina Milankovića 34
063 684 749
zirafa23@hds.rs