Zatvori
SAKURA Restorani Beograd translate.Član 10 godina

SAKURA

Restorani Beograd
  • x social
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 12:00 - 01:00
Utorak 12:00 - 01:00
Sreda 12:00 - 01:00
Četvrtak 12:00 - 02:00
Petak 12:00 - 02:00
Subota 11:00 - 02:00
Nedelja 11:00 - 01:00

GSP

  • Autobus: 2

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Nesvakidašnji azijski ukusi u beogradskoj Beton hali
RESTORAN SAKURA ZA NOVO ISKUSTVO ŽIVOTU GRADA

Jedna od najlepših lokacija za opuštanje i provod u Beogradu bogatija je za novi ekskluzivni restoran dalekoistočne kuhinje – Sakura.
Ovaj savremeni restoran  sa sofisticiranim prizvukom dalekog istoka objedinio je vrhunske ukuse azijske kuhinje i veličanstven pogled na ušće Save u Dunav.

„Ova izuzetna lokacija je zaista privlačna za koncept kakav smo zamislili i verujem da ćemo meni koji je inspirisan ukusima dalekog istoka ubrzo obogatiti i poznatom atmosferom karakterističnom za ovaj deo Beograda. Sakura će se oslanjati na poznatu istočnjačku tradiciju spremanja jela, ali će zahvaljujući našim odličnim kuvarima koje predvodi Roy Villalobos, svako jelo biti inovativno, a nadamo se i očaravajuće za sve ljubitelje ove kuhinje. Očekujemo da ovaj izuzetan doprinos jedinstvenoj restoranskoj ponudi u gradu ubrzo postane i jedno od kultnih i prepoznatljivih mesta u Beogradu.

Restoran je ime dobio po japanskoj reči za trešnjin cvet, a osnova menija biće tradicionalna jela iz Japana, Kine, Vijetnama, Tajlanda, Koreje, ali interpretirana na potpuno moderan način. Sakura će ponuditi jela kao što su suši, carpaccio „saint jacques“, sveže meso sa granitom od japanske limete, soya sosa i ikrom od lososa, brancin „usuzukuri“, kao i black cod-bakalar iz japanskog mora.

Hedonistički izazov predstavlja široku paletu pića koja obuhvata glamuroznu koktel kartu, podrum sa preko 1500 vina iz celog sveta od kojih će naši gosti mnoga moći da konzumiraju na čašu. Ovakva ponuda upotpuniće Vaše putovanje dalekim istokom na obali Save, u srcu Beograda. Svi ljubitelji vrhunskih ukusa dobrodošli su svih sedam dana u nedelji, a osoblje restorana će biti posvećeno pružanju jednog od najboljih ugođaja kada je u pitanju dobar provod u centru grada. 

Utorkom, sredom, četvrtkom, petkom i subotom možete uživati u zvucima različitih muzičkih žanrova poznatih DJ umetnika Beograda.

Aplikacija za smart telefone: 
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intellex.restorani
https://www.appannie.com/apps/ios/app/fun-food-in-belgrade/


Vrste plaćanja

Kartice Čekovi