STARA KAFANA

Restorani Beograd

Adresa: Ustanička 66, Voždovac
Beograd Telefon: 011/3822-111, 065/3822-111
E-mail: info@starakafana.com
Sajt: www.starakafana.com

4/ 5stars

Naša priča je vrlo jednostavna - želimo samo najbolje i najkvalitetnije.
Iskusni smo i iskreni hedonisti, ali i gurmani. Zato i Vama želimo da pružimo to zadovoljstvo. Voleli bismo da se kod nas osećate kao na svom ognjištu. Kamin u kome uvek gori vatra daje poseban osećaj topline koju svi volimo.

Stara Kafana je mesto gde se okuplja porodica, prijatelji stari i novi, gde se slavi život i uživa u njemu. U njene zidove utkana je tradicija Srbije, a arhitekta Đorđe Krstić dao joj je dušu osmislivši poseban ambijent u kome se svako oseća prijatno.

U našoj kafani, sva vaša čula ce se probuditi. Savršen izbor jela pripremljenih sa zadovoljstvom krasi jednostavnost i bogatstvo ukusa i mirisa.

Sve najukusnije iz Srbije možete probati kod nas - Sremski i Sjenički sir, kajmak i pršutu sa Zlatibora, duvan čvarke iz Valjeva, Pirotske peglane kobasice, vrhunske rakije, odabrana vina, kao i prirodne domaće sokove.

Ponosimo se našim domaćim jelom koje morate probati. Preporučujemo ga svakog dana u svakom trenutku. Čeka vas uvek vruća proja i pita iz naše pekare, goveđi i svinjski prsut, kulen, kozji sir, mladi i stari kravlji sir, kajmak, krompir sa slaninom, turšija, ajvar i cvekla. Kao poseban merak, uz sve ove divne ukuse, izaberite domaću rakiju.

Uživaćete u svakom trenutku koji budete proveli u našoj kafani, bilo da nam dođete na doručak, ručak ili večeru.

Bez muzike nema nijednog veselja. Uz nju slavimo, radujemo se, živimo.
Potrudili smo se da u Staroj kafani svako veče uživate uz najveće poznavaoce kafanskih pesama i provoda. Atmosfera u duhu starog Beograda i boema, učiniće svako veče provedeno kod nas nezaboravnim.

Čekamo vas.