Zatvori
AZZARO CLUBS Restorani za svadbe, proslave Beograd translate.Član 5 godina

AZZARO CLUBS

Restorani za svadbe, proslave Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 11:00 - 00:00
Utorak 11:00 - 00:00
Sreda 11:00 - 00:00
Četvrtak 11:00 - 00:00
Petak 11:00 - 00:00
Subota 11:00 - 00:00
Nedelja 11:00 - 00:00

GSP

  • Autobus: 610, 73, 94, E1
  • Tramvaj: 7, 9, 11, 13

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

AZZARO je jedinstveni sistem od pet upečatljivih restorana savremenog dizajna koji pružaju veličanstvenu podršku za organizaciju raznovrsnih proslava. Višegodišnje iskustvo u organizaciji događaja, izuzetna usluga i vrhunski gastronomski zalogaji, garantuju našim klijentima nezaboravne trenutke u klubovima JEZERO, WHITE, RED, BLACK i  GREEN.

Restorani za proslave su specifični po zanimljivom enterijeru i specijalno dizajniranoj rasveti koja dodatno naglašava bogatstvo neobičnih detalja. Prostrani plesni podijumi i profesionalno ozvučenje doprinose tome da prostori budu prepoznati kao odlična mesta za provod.

Tim profesionalaca naših AZZARO klubova sa jednakom strašću organizuje intimna venčanja i velike tradicionalne svadbe, porodična okupljanja, rođendane, korporativne proslave i prezentacije. Posvećeni smo kreiranju dobre atmosfere i zadovoljstvu naših gostiju. Ako planirate venčanje u Beogradu i tražite najlepši restoran za svadbu, naša preporuka je da posetite  svečane sale i odlučite se za ekskluzivni prostor, bilo da je to ekskluzivni restoran JEZERO, romantični Azzaro RED Club, glamurozni Azzaro WHITE Club, klubski Azzaro BLACK Club ili tradicionalni Azzaro GREEN Club.  Najbolji restorani u Beogradu i sale za svadbe nalaze se u AZZARO sistemu.

Kod nas je moguće realizovati snove jer nudimo mnogo više od znanja, iskustva, kvalitetne usluge, dobrog plana i još bolje.

Jezero by Azzaro Azzaro White Club Gardoš by Azzaro Azzaro Black Club Azzaro Green Club

Vrste plaćanja

Kartice