DIKTAT INSTITUT DE BEAUTE

Saloni lepote Beograd

Adresa: Internacionalnih brigada 7, Vračar
Beograd Telefon: 063/704-8013

4.5/ 5stars

Porodica, posao, obaveze. Savremenoj, uspešnoj ženi, ali i muškarcu, ostaje veoma malo vremena samo za sebe. Zato smo se mi, u institutu lepote Diktat pobrinuli da se na jednom mestu relaksirate, ulepšate i zablistate u svom punom sjaju.

U srcu Vračara, u ulici Internacionalnih brigada br. 7 svakodnevni tretman kose, lica ili tela postaće predivan ritual.

Umornim rukama i stopalima vratićemo snagu i sjaj manikirom i pedikirom koji se radi vrhunskom kozmetikom, lakovima OPI i gelovima Shellac i Jessica.

Prema istraživanjima, potrebno je samo tri sekunde da ostavite prvi utisak, a tri godine da ga, ako je on negativan, popravite. Ono što sagovornik prvo primeti je kosa. Prepustite se našem timu profesionalnih frizera, na čelu sa Bojanom Repajom i dozvolite da Vas, zbog savršene frizure, oduševljeno zaustavljalju na ulici.

Ne sumnjamo da pratite svetske trendove pa onda sigurno znate da je Olaplex trenutno najpopularniji tretman kose na svetu, koji čini čuda za svaku vlas ponaosob.
Vetar i hladnoća pravi su neprijatelji kože. Sijaćete i izgledati kao ponovo zaljubljeni uz pomoć tretmana lica, koji čiste, hidriraju i osvežavaju lice. Higijenski, biološki i tretamani mezoterapije lica i tela čine pravu blagodet za Vas.

Epilacija šećernom pastom već hiljadama godina koristi se kao jedno od najboljih načina uklanjanja dlačica, a brend Alexandria garantuje da će Vaša koža posle tretmana biti nežnija i glatkija nego ikada.

Ako su Vam Bali ili neka druga egzotična destinacija, zbog obaveza, samo san, dođite u Diktat i prepustite se čarobnim rukama naših masera koji će Vas za tili čas relaksirati i odvesti direktno u raj, bez presedanja. J Terapeutska, relax, sportska i  masaža u četiri ruke – izbor je Vaš.

Korekcija obrva, profesionalna šminka za svaku priliku i Vi ste spremni za crveni tepih. Neka glamur i sjaj budu deo Vaše svakodnevice.

Mi ne pravimo čuda. Čuda stvarate sami, a Diktat je neophodan sastojak za sva velika dela.

Diktat Institut de Beaute
Ulica: Internacionalnih brigada br.7
Telefon: 011/24-04-304
Facebook: Diktat Institut de Beaute
Instagram: @diktat_institut
                 #diktat