Zatvori
DRAMATICS BODY MAKEOVER Saloni lepote Beograd

DRAMATICS BODY MAKEOVER

Saloni lepote Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 20:00
Utorak 10:00 - 20:00
Sreda 10:00 - 20:00
Četvrtak 10:00 - 20:00
Petak 10:00 - 20:00
Subota 10:00 - 17:00
Nedelja 10:00 - 17:00

GSP

  • Autobus: 26, 26N, 18, 26L, 50, Ada3

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Pet Friendly Besplatan WiFi Izlazak na teren

Salon Dramatics body makeover počeo je sa radom 2022. godine u Beogradu. Naš tim čine fizioterapeuti i kozmetičari sa dugogodišnjim iskustvom, koji su specijalizovani za tretmane tela. U ponudi imamo neinvazivne aparaturne tretmane koji se primenjuju u cilju oblikovanja tela i korigovanja telesne težine. Takođe, na raspolaganju su Vam i kozmetičke procedure u vidu depilacije, manikira i estetskog / medicinskog pedikira.

Naše usluge:

VELA SHAPE
Omiljeni tretman naših klijenata koji daje neverovatne rezultate. Aparat kombinuje 4 vrste energije u vidu radio talasa, IR zraka, vakuma i masažera. Na osnovu individualnog statusa kreira se plan i program tretmana u cilju najbolje postignutih rezultata.
Efekti tretmana su: topljenje masnih naslaga, eliminacija viška zadržane tečnosti (limfna drenaža), zatezanje kože, relaksacija muskulature. Aparat ima 4 sonde koje se razliku po veličini tako da omogućavaju tretiranje svih delova tela uključujući i lice i dekolte.

LASERSKA EPILACIJA
Koristimo diodni laser marke "Mister laser".
Epilacija diodnim laserom omogućava bezbolan tretman trajnog uklanjanja dlačica. Tretman se može raditi tokom cele godine, kao i na osunčanoj koži.

PRESOTERAPIJA
Relaksirajući tretman koji za cilj ima eliminaciju viska tečnosti uz pomoć kompresa koje vrše pritisak na telo. Takođe može kombinovati i toplotu, kao i elektromagnetne talase uz pomoć elektroda koje izazivaju stimulaciju mišića. Na osnovu induvidualnog statusa i stanja, terapeut će napraviti izvesnu kombinaciju shodno Vašim potrebama.

ELEKTROSTIMULACIJA
Vid pasivnog vežbanja i izazivanja mišićne kontrakcije uz pomoć elektroda koje emituju elektromagnetne talase. Efekti vežbanja vidljivi su već posle prvog tretmama, a najbolje je tretman primenjivati u seriji. Takođe, veliki značaj ima u povećanju snage mišića kod dugotrajne neaktivnosti ili usled imobilizacije.

MASAŽE
Na raspolaganju Vam je širok asortiman masaža. Radimo anticelulit masaže (manuelne i madero terapiju) koje se najčešće kombinuju sa ostalim aparaturnim tretmanima u cilju eliminisanja celulita. Relaks masaže u trajanju od 30 minuta ili 60 min zavisno od dela tela koji želite da tretirate. Terapeutske i sportske masaže namenjene problematičnim i bolnim stanjima.

TERMO ĆEBE
Ima efekat saune koji pod dejstvom visoke temperature podstiče znojenje u cilju eliminacije toksina i štetnih produkata metabolizma kao pomoć u anticelulit tretmanima. Takođe, uz piling i masku celog tela kao pakovanje, pruža produženi osećaj hidratacije kože tela.

LASH LIFT I BROW LIFT
Revolucionarni tretmani uvijanja i bojenja trepavica sa efektom koji traje i do mesec dana. Brow lift se odnosi na tretman dlačica obrva kojima daju novi željeni oblik, takođe traje do mesec dana.

DEPILACIJA
Hladni vosak koristimo za veće regije poput nogu i ruku, dok toplim voskom uklanjamo dlačice sa osetljivijih regija poput intimne regije, pazuha, lica.

MANIKIR I PEDIKIR
Nudimo uslugu manikira uz lakiranje običnog ili trajnog laka (gel laka).
Estetski pedikir sa lakiranjem običnog ili trajnog laka (gel laka)
Medicinski pedikir u cilju rešavanja problematike uraslog nokta, žulja, zadebljalih i ispucalih peta.