MAJOLI

Saloni lepote Beograd

Adresa: Narodnih heroja 41a, Novi Beograd, Genex kula // Antifašističke borbe 37, lokal 5, Novi beograd
Beograd Telefon: 011/6131-365 // 011/3131-028, 069/2625-654, 066/613-13-65

4.5/ 5stars

Kozmetički salon "Majoli" pronaći ćete u na dve adrese na Novom Beogradu u ulici Narodnih Heroja 41a i Antifašistike borbe 37 u Beogradu. Prostor našeg salona za negu Vašeg lica i tela, postoji i radi preko 20 godina obuhvatajući na jednom mestu široku paletu kozmetičkih usluga, namenjenu isticanju Vaše lepote.

Okupivši u veoma prijatnom ambijentu našeg salona, vrhunski tim profesionalnih kozmetičara, možemo da Vam omogućimo kvalitetnu uslugu, koja će istaći Vašu ženstvenost i ukloniti sve nesavršenosti koje narušavaju Vaš estetski izgled.

Usluge koje Vam "Majoli" kozmetički salon nudi su:

- depilacija(topla,hladna,sa voskom, šećernom pastom)

- manikir (French, gel lak - hibridni lak)

- pedikir (estetski)

- masaža (relaks, parcijalna, anticelulit, parafango)

- Tretmani lica (čišćenje, masaža)

Budući da je zadovoljstvo pojedinca sopstvenim izgledom imperativ modernog doba, nastojimo da Vam svojim radom omogućimo da se apsolutno zaljubite u Vašu figuru i lepo lice.
Uz depilaciju po izboru u našem salonu, željeni delovi Vašeg tela biće besprekorno glatki, a manikir i pedikir tretmani će učiniti da Vaše ruke i stopala ostave pozitivne utiske na ljude koje susrećete.

Kako bi makar na kratko pobegli od svakodnevnih problema, proporučujemo Vam da doživite jedinstveno iskustvo opuštajućih masaža u našem salonu. Zahvaljujući svojstvu dodira da budi životnu energiju i uspostavlja harmoniju sa duhom i telom pojedinca, masaža predstavlja najprirodniji način da Vaše telo učinite spremnim za nove izazove.

Depilacija, manikir, pedikir, masaže i tretmani lica.
Budite lepi, negovani i zadovoljni izgledom Vašeg lica i tela.
Podarite sebi malu dozu hedonizma i svratite do nas.
U službi Vaše lepote i jedinstvenosti.

Kozmetički salon "Majoli" Novi  Beograd.