STUDIO LEPOTE VIKI

Saloni lepote Beograd

Adresa: Antifašističke borbe 19 (lokal 67), Novi Beograd
Beograd Telefon: 064/5661-660
E-mail: vikimaksimovic91@gmail.com

4.5/ 5stars

Salon lepote Viki pronaći ćete u na teritoriji opštine Novi Beograd, u ulici Antifašističke borbe 19, lokal 67, u Beogradu. Nakon dugogodišnjeg uspešnog rada, stečeno iskustvo u radu i velika posvećenost svom poslu, omogućili su nam da Vam na jednom mestu ponudimo kozmetičku i frizersku uslugu, koja će istaći Vašu skrivenu lepotu. Obracamo pažnju na svaki detalj, a cilj nam je da budete zadovoljni i da nam se opet vratite.

Želeći da Vašoj kosi i telu priuštimo vrhunski užitak, u našem radu koristimo najkvalitetniju kozmetiku renomiranih svetskih proizvođača koja postiže maksimalne rezultate.

Salon lepote Viki nudi Vam sledeće usluge:

FRIZERSKE USLIGE

- eslabondexx tretman za negu kose
- muško-žensko šišanje kose
- farbanje i feniranje kose
- uslužno farbanje kose
- svečane frizure
- dubinski tretmani
- keratin kratke, srednje i duge kose

KOZMETIČKE USLUGE

- pedikir
- medicinski i estetski pedikir
- manikir
- trajni OPI lak
- nadogradnja i izlivanje noktiju
- parafinska pakovanja

U frizerskom delu našeg salona možete se prepustiti iskusnim rukama naših frizera koji će se pobrinuti da Vaša frizura bude moderna i u skladu sa Vašim oblikom lica, kvalitetom i dužinom kose. Takođe, naš salon je otvoren i za sve pripadnike jačeg pola koji žele da njihova frizura bude u skladu sa poslednjim modnim trendovima.

Za važne dane u životu kada želite da izgledate drugačije i primećeno, studio lepote Viki nudi Vam klasične i moderne svečane frizure. Naše svadbene ili maturske frizure, kao i razne vrste pletenica, koje su izuzetno moderne, učiniće da zablistate pravim sjajem i da Vam se svi dive.

Ukoliko su Vaše ruke ispucale, grube i umorne od svakodnevnog rada, mi Vam nudimo parafinska pakovanja koja će i vratiti mekoću, elsatičnost i vidno lepši izgled Vašim rukama.

U okviru našeg kozmetičkog kutka nudimo Vam usluge klasičnog manikira, nadogradnje i izlivanja noktiju, kao i estetskog i medicinskog pedikira. Naši tretmani su jedinstveni po tome što u potpunosti oporavljaju oštećene i slabe nokte, rade se sa OPI lakom tako što ih hrani i podstiče njihov rast, pa oni postaju čvrsti, elastični, meki i imaju zdravu boju i prirodan sjaj.

Eslabondexx u Beogradu

Eslabondexx sistem preventivno deluje na oštećenja kose koja nastaju kao posledica hemijskih tretmana, sprečavajući da do njih i dođe. Stvara nove veze unutar vlasi kose i ojačava one već postojeće, pružajući kosi dodatnu elastičnost, jačinu i poboljšanje opšteg stanja. Sistem se sastoji iz tri proizvoda dizajnirana da zaštite vlas tokom hemijskih tretmana i održavaju je zdravom:

- Connector
Pomešan sa preparatom sa kojim se vrši hemijski tretman, stvara nove veze, čuvajući istovremeno unutrašnju strukturu vlasi. Poboljšava jačinu i elastičnost kose.

- Amplifier
Krema koja utvrđuje veze koje je prethodno stvorio connector. Pruža kosi hidrataciju i hrani je.

 

- Sustainer
Proizvod namenjen održavanju kose kod kuće. Omekšava kosu, povećavajući njenu fleksibilnost i sjaj.

Kontakt informacije:
Adr: Antifašističke borbe 19
Mob: 064/ 566 16 60

Beauty studio lepote Viki, Novi Beograd.