Zatvori
DUO LOG DOO - MEĐUNARODNI TRANSPORT ROBE Špedicija Beograd

DUO LOG DOO - MEĐUNARODNI TRANSPORT ROBE

Špedicija Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 46, 55
  • Trolejbus: 22

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Besplatan WiFi Parking

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu zaposlenih u oblasti organizacije transporta robe, firma Duo Log postojećim i potencijalnim klijentima nudi visok nivo kvaliteta usluge prevoza robe u domaćim i međunarodnim okvirima.

Cilj firme Duo Log je da organizuje transport robe, brzo, bezbedno i povoljno, uz stalni nadzor i praćenje, od trenutka preuzimanja do trenutka isporuke.

Drumski transport predstavlja okosnicu poslovanja  firme Duo Log. U ovom segmentu, nudimo usluge zbirnog transporta za manje količine robe koje se prevoze sa adrese na adresu, kao i pune utovare za kombi vozila, kamione do 7 tn, kao i šlepere. 

Shodno potrebama klijenata, firma Duo Log vrši transport svih tipova robe, od standardnih paletizovanih i nepaletizovanih, do nestandardnih I specifičnih tereta.

U usluge firme Duo Log, pored standardnog transporta robe drumskim, železničkim ili avio saobraćajem, spadaju i usluge skladištenja i dodatnog osiguranja robe, kao i usluge carinjenja, a sve u saradnji sa proverenim partnerima.

Želite brzu isporuku na željenu adresu? Pozovite nas. Mi smo tu da ubrzamo i olakšamo vaše poslovanje.

Foto