SPLAV ŠRAF

Splavovi Beograd

Adresa: Savski kej bb, blok 70, Novi Beograd
Beograd Telefon: 060/333-7658
E-mail: kafesplavsraf@gmail.com

4/ 5stars

Smešten na Savskom keju, splav Šraf je pravo mesto za najluđi noćni provod za sve ljubitelje rock, bluz i džez muzike. Zahvaljujući atraktivnom ambijentu, sa fantastičnim pogledom na reku, naš splav je idealno mesto za zabavu u društvu Vaših prijatelja ili voljene osobe.

Nesvakidašnji enterijer kafića Šraf koji je uređen u drvetu, sa skladnim osvetljenjem, podsetiće Vas na tradicionalne britanske pubove. Kapacitet našeg kafića je 100 mesta, a ceo prostor odiše toplinom i prijatnom atmosferom. Ipak, zaštitni znak splava Šraf je ogromna bašta na krovu koja tokom letnjih dana predstavlja pravo utočište daleko od gradske vreline, uz blagi povetarac sa reke.

Splav Šraf je mesto gde se dobar provod odvija uz najbolje žive svirke. Sve naše posetioce očekuje raznovrstan muzički program i svako veče je drugačije osmišljeno. Svake srede, petka i subote očekuju Vas najbolje žive svirke u džez, rock, bluz maniru, tako da su svi poklonici ovog zvuka bogatiji za još jedno mesto na kome mogu da se opuste i uživaju u pivu i muzici po njihovom izboru.

FACEBOOK