Zatvori
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA KRUNA DENT Stomatološke ordinacije Beograd

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA KRUNA DENT

Stomatološke ordinacije Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 16:00
Utorak 09:00 - 16:00
Sreda 09:00 - 16:00
Četvrtak 09:00 - 16:00
Petak 09:00 - 16:00
Subota Po dogovoru!
Nedelja Po dogovoru!

GSP

  • Autobus: 25, 25p, 26, 83, E1
  • Tramvaj: 6, 7, 14
  • Trolejbus: 21, 22, 29

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Parking

Sa željom da doprinese lepoti osmeha svih članova porodice, ordinacija KRUNA DENT odobrava različite popuste, kao i mogućnost plaćanja na rate i čekovima građana. Dugogodišnje iskustvo, profesionalnost, stručnost i kvalitet u službi zdravlja Vaših usta i zuba.

KRUNA DENT stomatološka ordinacija osnovana je 2010. godine. Nalazimo se u blizini doma zdravlja na Vračaru i Beogradskog dramskog pozorišta, tako da je do nas lako doći linijama javnog prevoza 19, 21, 22, 29 i 83.

Naša glavna misija je da očuvamo lepotu i zdravlje osmeha naših klijenata uz pomoć savremenih metoda, materijala i opreme. Uz svo naše iskustvo i profesionalnost naše osoblje nastavlja da redovno posećuje seminare u svojoj struci radi daljeg usavršavanja i praćenja najnovijih dostignuća.

Usluge:
-Konzervativna stomatologija
-Protetika
-Endodoncija
-Parodontologija
-Estetska stomatologija
-Dečija i preventivna stomatologija

Lep i ugodan ambijent, odlične usluge i individualan pristup našeg osoblja sigurno pomaže našim pacijentima da se reše bilo kakvih strahova od posete zubaru. Uvek se trudimo da sve intervenzije budu gotovo bezbolne i minimalno invazivne zbog čega nam se redovni pacijenti rado vraćaju na kontrole i izlaze iz naše ordinacije rasterećeni i zadovoljni.

Kod nas u KRUNA DENT stomatološkoj ordinaciji nudimo kompletne stomatološke usluge uz najbolje moguće rezultate zahvaljujući kvalitetnim sredstvima i tehnologijama koje koristimo. Svi instrumenti koje koristimo sterilišu se u autoklavu poslednje generacije i time se isključuje bilo kakav rizik od infekcije prilikom intervencija.


Vrste plaćanja

Čekovi Putem administrativne zabrane / rate