DEKOR ŠTEP

Tapetari Beograd

Adresa: Branka Momirova 20/2, Borča
Beograd Telefon: 064/612-3475, 011/6712-198, 011/6714-182
E-mail: stepdekor@gmail.com
Sajt: www.step-dekor.com

4.5/ 5stars

Negujući tradiciju prošlih vremena, radimo i stvaramo od starog - nov proizvod, prilagođavajući ga željama i potrebama naših klijenata. Menjajući i oblikujući, čuvamo stare vrednosti od zaborava, jer svaki komad nameštaja koji su drugi proizveli, mi ćemo učiniti da traje, ulažući kako u njegovu funkcionalnu, tako i estetsku vrednost.

U proizvodno magacinskom prostoru površine preko 500m2 u Ulici Branka Momirova 20/2 u Beogradu naš stručno osposobljeni kadar se trudi da kvalitetom usluga, poštovanjem rokova i popularnim cenama odgovori svim zahtevima klijenata.

Precizno, primenom vrhunskih restauratorskih materijala (štof, koža, sunđer...) i odabirom adekvatne tehnike, pristupa se svakom predmetu.
Trudeći se da zahtevi klijenata budu u potpunosti ispraćeni, ideje realizovane, stalnim uvođenjem inovacija, od osnovnog cilja se nikada ne odstupa, a to je dati nameštaju novi sjaj, a zadržati suštinu i vrednost starih vremena.

Bilo da su to stolice, fotelje, dvosedi, trosedi ili kreveti mi Vam možemo pomoći kako u presvlačenju određenog komada, tako i u njegovoj stilizaciji.
Koristeći stari nameštaj možemo napraviti moderne, unikatne komade koji se skladno uklapaju u Vaš životni prostor.