COREFIT STUDIO

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Petra Martinovića 21, Čukarica
Beograd Telefon: 069/2255-426, 064/4843-566
E-mail: corefitbg@gmail.com
Sajt: www.corefit.rs

4.5/ 5stars

Naša filozofija vežbanja je pre svega usmerena ka razvoju i očuvanju zdravlja. Kroz specifičan sistem CoreFit funkcionalnog treninga postižemo balans između duha i tela. Osnova svih treninga, bez obzira na krajnje ciljeve koje želimo da postignemo, usmerena je na jačanje kičmenog stuba – CORE. Koristeći osnovne funkcionalne obrasce pokreta kao što su guranje, povlačenje, rotiranje i dizanje učimo Vas da koristite celo telo u obliku kinetičkog lanca. Time činimo da budete efikasniji i sposobniji u svakodnevnom životu. Naš trening pruža energiju, snagu, pokretljivost, izdržljivost, stabilnost i fleksibilnost koje su Vam potrebne da se lakše izborite sa svakodnevnim obavezama. CoreFit trening će Vam omogućiti da ostvarite svoje ciljeve i poboljšate svoj učinak na kontrolisan način.

Zašto smo drugačiji?

Mi smo potpuno predani svakom našem vezbaču. Čak i kada je trening završen, mi ne prestajemo da vežbamo sa Vama. Nastavljamo da Vas motivišemo, održavamo odgovornim i najvažnije zajedno idemo do vašeg cilja – ZDRAVIJEG ŽIVOTA.

Posvećeni smo cilju da svakom klijentu ponudimo savršen kvalitet usluga i kada dodjete uCoreFit studio nadamo se da ćete osetiti toplo, prijatno i udobno okruženje koje smo nastojali da stvorimo.

Ceo život je jedan TRENING, TRENIRAJTE PAMETNO!

Čekamo Vas!
CoreFit TIM

Facebook