FIT ARENA

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Spasenovićeva 3, Žarkovo
Beograd Telefon: 060/3330-513
E-mail: igorbujandric@gmail.com

4/ 5stars

Teretana Fit Arena na Čukarici postoji i uspešno radi već dugo godina sa ciljem da vežbanje bude radosna i željena aktivnost koja će u Vaš život iznova donositi pozitivnu energiju. Polazeći od činjenice koliko je fizička aktivnost značajna za zdrav život, kao i podizanje kvaliteta života uopšte, teretana Arena Fit  nudi Vam optimalne uslove za vežbanje i postizanje maksimalnih rezultata, uz pomoć najsavremenije opreme i nadzor stručnih trenera. 

Svetao, prostran i provetren prostor naše teretane osmišljen je tako da Vam kod nas bude udobno i inspirativno za vežbanje. Zahvaljujući najsavremenijem sistemu ventilacije, klimatizacije i izmene vazduha koji daje osećaj svežine, bez obzira na broj vežbača u sali, nudimo Vam optimalne uslove za treniranje, kako leti, tako i zimi. 

Teretana Fit Arena opremljena je najkvalitetnijom cardio linijom u gradu, uz koju vežbanje postaje pravo uživanje. Sva oprema je dizajnirana tako da Vam omogući najučinkovitije vežbanje za postizanje željenih rezultata. 

U prijatnom i savremeno opremljenom prostoru naše teretane nudimo Vam specijalno osmišljene programe, uz stručni nadzor trenera:

- Slobodno vežbanje
- Individualni trening
- Vođeni treninzi (fitnes program) 

Svakodnevno našim članovima na raspolaganju je pomoć školovanih trenera sa višegodišnjim iskustvom i licencom nadležnog Nacionalnog granskog saveza – Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije koji će Vam dati sve neophodne savete o pravilnom načinu vežbanja i postizanju maksimalnih rezultata. 

Grupni treninzi su najbolji način da savršeno oblikujete Vaše telo, jer obuhvataju rad svih mišićnih grupa. Svima koji žele da zategnu svoje telo na pravilan način, nudimo kompletan kardio program i trenažere za uspešan kardio trening. Ukoliko više volite da vežbate samostalno, preporučujemo Vam personalne treninge pod stručnim nadzorom naših profesionalnih trenera sa višegodišnjim iskustvom.

Savremene sprave za vežbanje vodećih svetskih proizvođača, idealni uslovi za treniranje, kao i budno oko naših profesionalnih trenera koji Vam stoje na raspolaganju u svakom trenutku, doprineće ne samo Vašoj boljoj formi i fizičkom izgledu, već i zdravijem načinu života. Posetite nas i uživajte u kompletnoj usluzi na najvišem nivou, po pristupačnim cenama.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 10-23h
vikend od 09-21h

Kontakt informacije:
adr: Spasenovićeva 3
mob: 060/ 333 05 13

Teretana Fit Arena, Čukarica, Žarkovo, Beograd.

Facebook