Zatvori
FITNES CENTAR POSITIVO Teretane, fitness Beograd

FITNES CENTAR POSITIVO

Teretane, fitness Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 34

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Parking

Fitness centar Positivo se nalazi na ekskluzivnoj i pristupačnoj lokaciji, na Dedinju u neposrednoj blizini Belog Dvora. Izolovanost od gradske buke i pogled na prirodne lepote Dedinja, kao i vrhunski opremnjen fitnes centar, učiniće da se kod nas osećate prijatno i da vam fizičko vežbanje postane pravo zadovoljstvo.

Visoko kvalifikovani treneri koji rade u našem klubu, pobrinuće se da u skladu sa ciljevima i fizičkim mogućnostima, svakom pojedincu individualno doziraju opterećenje i intenzitet vežbi, kako bi se ostvarili najefikasniji rezultati.

Iz široke ponude programa koji su zastupljeni u nasem klubu, posebno izdvajamo:

- Elektro mišićna stimulacija (EMS) je trenutno jedan od najpopularnijih fitnes trendova u svetu. Predstavlja savremenu tehnologiju koja omogućava da se u toku treninga, vežbaču, preko specialnog odela šalju električni impulsi direktno do mišića i na taj način prirodne kontrakcije mišića dodatno pojačaju spoljašnjim impulsom. Upravo taj stimulans omogućava angažovanje dubokih mišićnih vlakana koje je gotovo nemoguće aktivirati čak i pri ogromnim opterećenjima. Iz tog razloga, uz pomoć EMS tehnologije, moguće je ostvariti višestruko efikasnije rezultate u odnosu na konvencijalne fitnes treninge za samo 20 minuta.

- Program redukcije telesne težine je zasnovan na posebno kreiranom trenažnom ciklusu koji podrazumeva kompletnu sportsku dijagnostiku, izradu plana ishrane i fizičkog vežbanja uz konstantan nadzor trenera.

- Funkcionalni trening predstavlja specifičan način vežbanja pri kom opterećenje predstavlja sopstveno telo ili rekvizit sa kojim se izvodi pokret. Prilagodljiv je svima, od vrhunskih sportista, preko rekreativaca, pa sve do početnika.