FITNES TERETANA LESANDAR

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Veljka Ramadanovića 10, Vidikovac
Beograd Telefon: 063/7305-200, 065/9305-200
E-mail: office@lesandar.com
Sajt: www.lesandar.com

4.5/ 5stars

LESANDAR FITNESS-TERETANA

Cenovnik:

1 termin (dnevni termin) 200 din
30 termina (7x nedeljno) 1300 din do 17h 
30 termina (7x nedeljno) 1500 din od 09h - 22:30h

Uz korišćenje kardio programa

Dobro došli u fitnes i bodi bilding klub  “Lesandar”. Oko fitnes kluba se nalazi dosta prostora za parkiranje. Posebno je unikatan pogled na Avalu. Ono što je najvažnije je ideja sa kojom smo krenuli, a to je da fiička aktivnost odnosno raličiti vidovi rekreacije pomognu gradjanstvu kada je u pitanju zdravstveni status kao i dobijanje estetskog efekta. Iz istih razloga, pored vežbi koje preporučujemo dajemo i besplatne savete o ishrani.

PROSTOR
Klub se odlikuje prijatnom atmosferom i prostire se na dva nivoa, gornj i donji.
Na gornjem nivou uglavnom vežbaju osobe ženskog pola i rekreativci a u donjem delu uglavnom muškarci-sportisti, stim što je ostavljena slobodna volja svakom da vežba gde želi. Jako je bitno napomenuti da se oba dela fitnes kluba nalaze iznad nivoa zemlje i da su u kontaktu sa svežim vazduhom i sunčevom svetlošću.

Centar je opremljen potpuno novim ne korišćenim mašinama i spravama za vežbanje. Takodje posedujemo i kardio sprave čije korišćenje ne naplaćujemo. U našem klubu, o Vama se brinu magistri sporta i fizičke kulture. Uz njihovu stručnost i ljubaznost, boravak u fitnes bodibilding klubu ” Lesandar”, pored neospornih estetskih i zdravstvenih efekata, predstavljaće vam pravo zadovoljstvo.

PROGRAMI
- FITNES PROGRAM
- INDIVIDUALNI TRENINZI
- PROGRAM ZA KOREKCIJU TELESNE TEŽINE
- SAMOSTALAN TRENING

Radno vreme: 
radnim danima
od 09 od 22:30 časa
subotom
od 10 od 18 časova
nedeljom
od 10 od 16 časova