NAŠ KLUB

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Žarkovačka 60, Čukarica
Beograd Telefon: 064/131-3655, 011/354-8686
E-mail: nasklub1@gmail.com
Sajt: www.facebook.com/nasklub1

4/ 5stars

NAŠ KLUB -  je klub koji je nastao kao ideja da se korisnicima naših usluga, plasira pre svega zdrav način života, ishrane, kao i fizička aktivnost kroz pravilno i precizno isplaniran program vežbanja za korisnike svih starosnih doba, a uz stručni nadzor licenciranih trenera – diplomiranih profesora sporta i  fizičkog vaspitanja. Inicijalno i periodična testiranja, individualan pristup, prijatan ambijent za vežbanje,  savremene sprave i rekviziti, kao i višegodišnje iskustvo u fitnesu i u radu sa decom, samo su neke od stvari koje karakterišu NAŠ KLUB.

Klub se nalazi u Ulici Petra Lekovića, u neposrednoj blizini OŠ Miloš Crnjanski. Moderno opremljen ambijent sastoji se od  sale od 60mk za grupne i personalne treninge, prostorije za masažu, čekaonice gde uz najnovije magazine i piće možete sačekati trening, kao i dve svlačionice sa tuševima, fenovima i svom drugom opremom neohodnom da vaš boravak u klubu učinimo prijatnim. Prostor za trening je opremljen najkvlaitenijom kardio i fitnes opremom i svim drugim rekvizitima uz pomoc kojih ce vaši treninzi biti dinamični i oslobođeni monotonog ponavljanja.

Programi

1. Vodeni treninzi
Stručno vodeni treninzi podrazumevaju rad uz stručan nadzor trenera gde je svakom vežbacu omogućena demonstracija vežbi i korekcija u toku rada. Svaki polaznik u dogovoru sa trenerom utvrđuje cilj treninga na osnovu koga se izrađuje detaljan plan i program vežbi. Treninzi mogu biti usmereni ka redukciji telesne težine, povećanju snage i mišicne mase, rekreativnom vežbanju itd.  Pre početka i tokom rada se vrše merenja i testiranja kako bi vežbac a i trener imali jasan uvid u postignute rezultate. Svaka tri meseca vežbači dobijaju detaljan izveštaj rad. Vežbaci mogu dolaziti u bilo koje vreme bez predhdnog najavljivanja. Dužina treninga nije vremenski ograničena.
Svaki trening je podeljen u nekoliko faza: zagrevanje kroz vežbe oblikovanja, rad na kardio spravama koji zadaje trener, u glavnom delu treninga rade se vežbe prema individualnom planu i programu, a u završnoj fazi temeljno istezanje muskulature.

2. Individualni treninzi
Svi ljudi se međusobno razlikuju u telesnoj kompoziciji, načinu života, kao i ciljevima koje žele da postignu treningom. Zbog toga je individualni pristup tj. personalni trening, najpopularniji i najefikasniji način vežbanja, kod koga pravi rezultati nikada ne izostaju. Personalnom treningu predhodi utvrđivanje telesne kompozicije i testiranje osnovnih fizičkih sposobnosti, nakon čega se vrši programiranje treninga na mesečnom, tromesečnom ili polugodišnjem nivou.

3. Razvoj motorike i korektivno vežbanje za decu
i plan i program korektivnog vežbanja za decu uzrasta od 5 – 16 godina, a pre svega u smislu pravilnog razvoja i prevencije eventualnih poremećaja posturalnog statusa

4. Treninzi za trudnice I porodilje