Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ORCA GYM

ORCA GYM

Teretane, fitness Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 23:00
Utorak 09:00 - 23:00
Sreda 09:00 - 23:00
Četvrtak 09:00 - 23:00
Petak 09:00 - 23:00
Subota 11:00 - 21:00
Nedelja 11:00 - 17:00

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Individualni treninzi Grupni treninzi Pilates

Orca Gym & Fitness je teretana koja je posvećena Vama, kako bi dobili željene rezultate. Bilo da želite da smanjite ili dobijete težinu, spremićemo program za Vas i zajedno ćemo doći do željenog cilja. Ono što nas izdvaja u  odnosu na druge, jeste što se možemo pohvaliti sa 2 tone tegova koje naša teretana sadrzi. Tu smo da Vas obučimo o pravilnom načinu treniranja, jačanju i unapređenju telesnih sposobnosti.

Prijatan ambijent i stručno osoblje garantuju brz napredak svakom pojedincu. Ukoliko želite da postignete vrhunske rezultate, mozete se opredeliti i za rad sa jednim od naših trenera. Pored navedenih stvari, na raspolaganju su Vam i saveti o pravilnoj ishrani i besplatna body scan analiza kako bi ste što pre došli do željenih rezultata. Naši članovi mogu da uživaju uz besplatno korišćenje džaka za boks, besplatnom korišćenju stoni tenisa, kao i korišćenju WiFi interneta.

NAŠI PROGRAMI:

-Teretana

Orca Gym zadovoljava zahteve rekreativaca sportista i sportskih ekipa. U Orca gym-u su se spremali mnogi vrhunski sportisti i sportske ekipe na putu ka uspehu.

Kvalifikovani treneri realizuju različite programe, grupne i individualne tretmane. Značajne karakteristike ovog fitness centra su veliki komfor prilikom vežbanja, veliki izbor sprava u teretani i fitness programa za dame od 17 do 77 god.

- Aerobik obuhvata niz pokreta i vežbi koje će raditi na svim područjima vašeg tela, od nežnog trčanja u mestu do skokova u obliku zvezde, iskoraka, uvrtanja, istezanja i trbušnjaka. Naš aerobik instruktor će vas provesti kroz različite nivoe pokreta. Počećete sa blagim vežbama niskog intenziteta za zagrevanje, uključujući istezanja kao i laganim trčanjem, i marširanjem. Postepeno ćete stići do vežbi visokog intenziteta koje će vam zaista pomoći da sagorite kalorije i zategnete svoje telo.

- Insanity

Zaboravite sve što mislite da znate o visokom intezitetu treninga. Jer INSANITY program okreće stare načine vežbanja naglavačke.

Ako ste ikada bili na kružnom treningu,  znate kako to ide. Vežbate umerenim tempom neko vreme onda u isto vreme podignete svoju brzinu vežbanja i puls srca. Posle se uspori dajući Vam vremena da povratite dah.

Ali sa INSANITY programom se radi potpuno suprotno. Ravnomerno vežbate u serijama od 3 do 5 minuta i pravite pauze dovoljno duge da uhvatite dah i vratite se vežbanju. Zove se Max Interval Trening zato što vežbate maksimalnim intezitetom ceo trening. Stalno pomerate svoje granice tako da ih Vaše telo prihvata. Na ovakav način dolazite u vrhunsku  formu za samo 60 dana.

Prednosti INSANITY-a:

- Vrhunski izgled nogu i gluteusa
- Izvajani gornji deo tela, ruku, ramena, grudi i leđa
- Prirodni kardio za brzo sagorevanje masti
- Dobijanje trbušnjaka koje možda nikada niste imali

- Pripreme za Dif

Orca Gym organizuje kompletne pripreme za upis na Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja-Beograd i fakultete sličnog profila:
- kondiciona priprema
- plivački poligon
- poligon sa loptom
- gimnastički poligon
- ples
- test informisanosti

Uz zajednički rad i trud doći ćemo do željenih rezultata i željenog cilja. Uz stručan tim koji poseduje Orca Gym bez problema ćete biti spremni za najveća moguća iskušenja.

- Pilates

Pilates je program vežbi namenjen jačanju i oblikovanju mišića, kao i boljem držanju tela i jačanju zglobova. Kod nas u klubu kombinuju se vežbe oblikovanja sa vežbama pilatesa.Tom kombinacijom vežbi mišići postaju zategnutiji, gipkiji i dobijamo izgled izuzetne vretenaste muskulature.

Gradi snagu bez dodatnog napora, stvarajući vitko telo sa ravnim stomakom i zategnutim butinama. On uči telo dobrom držanju i jednostavnim, gracioznim pokretima. Pilates poboljšava fleksibilnost,snagu i ekonomičnost kretanja. On čak može pomoći i u ublažavanju bola u leđima.

Pilates je veoma fleksibilan način vežbanja. Postoje različiti nivoi težine vežbi od početnog do napredenog. Počnite sa treningom koji Vam sad najviše odgovara i povećajte intezitet kako mstičete bolju kondiciju.

- Mix Aerobic

Bilo da želite da se rešite suvišnih kilograma ili da zategnete mišiće i steknete sjajnu formu i figuru, toplo vam preporučujemo MIX AEROBNI TRENING.
Ovo je mix svih vrsta aerobika: Classic aerobic-a,Tae-bo-a,Total body conditiona,Step aerobic-a,Jezzercise aerobic-a,Pilatesa...
Pokreti su prilagođeni svima.

- Individualni treninzi

Efikasno skidanje suvišnih kilograma, oblikovanje tela, korekcija deformiteta, kondicioniranje!

- Box

- Kick box

- Total body drill
 

BIT anti STRESS

Foto

ORCA GYM Teretane, fitness Beograd
ORCA GYM Teretane, fitness Beograd
ORCA GYM Teretane, fitness Beograd

Vrste plaćanja

Kartice