Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
STIBO D.O.O.

STIBO D.O.O.

Teretane, fitness Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Sreda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 49, 94, 33
  • Trolejbus: 40, 41

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeSTIBO program za decu ima za cilj da kod dece uzrasta od 4 do 12 godina razvije individualne lokomotorne sposobnosti do maksimuma.
Istovremeno žene mogu vežbati u Life fitness teretani pod nadzorom stručnih trenera. Deca veoma ranog uzrasta treba da se bave rekreacijom u oblicima koji su primereni njihovom uzrastu, a to je igra.

Cilj nam je da deca kroz igru steknu znanja o osnovnim sportskim disciplinama koja će im koristiti ukoliko po završetku našeg programa žele da se bave nekim određenim sportom.

Četiri najvažnija aspekta STIBO programa za decu i žene su:

- Snaga
- Gipkost
- Izdržljivost
- Mentalno zdravlje

Svi su neophodni za uspeh u sportu.

Redovnim vežbanjem postiže se poboljšanje fizičkog i psihičkog zdravlja. Ukoliko se i pravilna ishrana doda redovnoj i adekvatnoj rekreaciji rezultati su znatno bolji. Bitno je postaviti mentalne i fizičke ciljeve da bi deca postigla svoj fizički maksimum. Sport i rekreacija MORAJU biti zabavni. Kada je dete zadovoljno ono će dati više, odnosno svoj maksimum.

STIBO program za žene

Intenzivni kružni trening podrazumeva kombinaciju kardio treninga i treninga snage koji predstavlja idealan trening za korisnike bez obzira na stepen iskustva. U poređenju sa vežbanjem u klasičnim teretanama ovaj vid vežbanja sagoreva više kalorija i održava viši srčani puls tokom čitavog treninga.

Foto