Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
FRESH & CLEAN

FRESH & CLEAN

Ugostiteljska oprema Beograd

GSP

  • Autobus: 45, 610, 73, 94,
  • Tramvaj: 11, 13, 7, 9

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


USLUŽNO PRANJE I PEGLANJE VEŠA

Perionica veša “FRESH & CLEAN“ se nalazi na Novom Beogradu i vrši usluge pranja, sušenja, peglanja i dostave veša. U mašinama različitog kapaciteta veš se za svakog klijenta posebno razvrstava po vrsti tkanine, zaprljanosti, načinu obrade fleka koje se ne mogu oprati u normalnom procesu pranja.

Veš peremo najkavalitetnijim enzimskim sredstvima bez korišćenja sode i hemikalija koje oštećuju tkaninu. Naravno, sredstva su ekološki podobna, ne izazivaju alergije i dezinfikuju robu (isključivo prašak i skidač fleka ARIEL)

Veš se suši u profesionalnim sušarama, pažljivim odabirom temperature sušenja i vremena sušenja, u zavisnosti od vrste veša i krajnje obrade.

Peglanje se vrši profesionalnim valjcima i peglama pri čemu strogo vodimo računa o sirovinskom sastavu tkanine čime eliminišemo svaku mogućnost oštećenja prilikom tretiranja toplotom i parom.

Nudimo vam sledeće usluge:
- Pranje veša
- Peglanje veša
- Preuzimanje i dostava čistog veša

UBRUSI

Dobar restoran, hotel i wellness centar gosti pamte po sitnim detaljima. Svoju uslugu možete unaprediti obogaćivanjem ponude sa nekim od detalja.
Mi vam nudimo mogućnost da svoje poslovanje podignete na jedan viši nivo uvođenjem specijalnih higijenskih peškirića i vlažnih maramica sa aromom limuna i eukaliptisa, koje služe za dezinfekciju ruku i lica.
Ubrzani tempo savremenog života zahteva brza i efikasna rešenja. Higijenski vlažni peškirići i maramice omogućavanju sigurnu dezinfekciju ruku pre i posle jela.

Osim toga što vaši gosti postaju zadovoljniji pružanjem usluga koje su u skladu sa svetskim standardima u ugostiteljstvu i hotelijerstvu, takođe ovo možete smatrati kao svojevrstan doprinos vašem marketingu pošto vlažni peškirići i maramice mogu biti upakovani u izbrendiranu ambalažu koja je u skladu sa vašim vizuelnim identitetom.

Vlažne maramice su za jednokratnu upotrebu, dok se iskorišćeni vlažni peškirići vraćaju dobavljačima na reciklažu.

Sastav peškirića i vlažnih maramica:
– voda
– parfem
– dezinfekcioni rastvor

Fresh and Clean
Adresa: Dr. Ivana Ribara 115/a, Novi Beograd
PIB: 106820081
MB : 20687002
E-mail: fazzoletto011@yahoo.com

Menadzer: Lalović Zoran
Telefon: 063 108 13 64
Perionica: 060 5888480
Perionica: 060 6856565

Foto

FRESH & CLEAN Ugostiteljska oprema Beograd
FRESH & CLEAN Ugostiteljska oprema Beograd
FRESH & CLEAN Ugostiteljska oprema Beograd