Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
VOX TRADE

VOX TRADE

Veleprodaja Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota 10:00 - 14:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 95, 18, 88
  • Tramvaj: 7, 9

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Firma VOX TRADE je osnovana u Beogradu 1992. godine i od samog početka se specijalizovala za opremanje SPA, Wellness i kozmetičkih salona i centara. Imajući u vidu da važimo za utemeljivače razvoja ove oblasti na ovim prostorima, bili smo u mogućnosti da izaberemo za svoje poslovne partnere firme koje predstavljaju sam vrh ponude po svim kriterijumima, pa je sasvim razumljivo zbog čega se njihovi proizvodi nalaze u najelitnijim svetskim hotelima, SPA i Wellnes centrima i predstavljaju apsolutne reference u svetu

U našem programu se nalaze firme:
SYBARITIC (SPA kapsule) - USA, ALISUN (solarijumi) – Holandija, COSMEDICO (UV lampe) - Nemačka, IONTO-COMED (aparati za tretmane lica i tela) – Nemačka, ETOILE (Laseri, IPL aparati sa različitim namenama) – Italija, R&F (kozmetika za suncanje) – Italija, MAYSTAR (voskovi za depilaciju i ekskluzivna kozmetika za negu lica i tela) – Španija.

Uključujući u program proizvode firme Maystar početkom 2008. godine u potpunosti smo zaokružili našu ponudu čime smo pored inženjeringa sada u mogućnosti da pružimo kupcu kompletnu ponudu po principu "ključ u ruke".

Ovakva ponuda našu firmu izdvaja daleko ispred svoje konkurencije kako po kvalitetu tako i po kompatibilnosti ponuđene opreme. Pored hotela naši najznačajniji kupci i poslovni partneri su i elitni kozmetički saloni širom zemlje.

Firma Vox Trade je, od prvog dana, locirana u SAVA CENTRU sa velikim izložbenim i kancelarijaskim delom pa ako ste se odlučili za otvaranje salona, SPA ili Wellness centra javite nam se ili još bolje posetite nas i uverite se u najviši kvalitet opreme i usluga koje Vam nudimo.

Solarijum, alisun, cosmedico,uv lampe,kozmetička oprema, kozmeticki preparati,servis solarijuma,servis kozmeticke opreme,iontocomed, maystar, vosak za depilaciju, spa kapsule, sybaritic, dermalife, magasun, gde kupiti kozmetičku opremu, kreveti za masazu i tretmane, dermoabrazija, ipl aparati, laseri, kavitacija, lampe za solarijum, spa oprema, sunvision, nova oprema za kozmetiku.

Vaš VOX TRADE

 

Foto

VOX TRADE Veleprodaja Beograd

Vrste plaćanja

Kartice