DIASTAR SUPLEMENTI

Vitamini i dodaci ishrani Beograd

Adresa: ...
Beograd Telefon: 061/1745-329, 060/6745-329
E-mail: diastarsuplementi@gmail.com
Sajt: www.diastarsuplementi.rs

DIASTAR SUPLEMENTI Vitamini i dodaci ishrani Beograd
4.5/ 5stars

Za sve one koji se bave sportom, bilo profesionalno ili rekreativno ali i za one koji vode brigu o svom zdravlju naša internet prodavnica Diastar ima bogatu ponudu proizvoda koji će im u tome pomoći.

Bavljenje sportom je od izuzetno velikog značaja ako želite da budete i ostanete zdravi i vitalni. Dodaci ishrani su u današnje vreme i te kako neophodni zbog nemogućnosti modernog čoveka da održava izbalansiranu ishranu zbog užurbanog i zauzetog načina života.

Da biste postigli što bolje rezultate u vašim sportskim podvizima, potrebna Vam je što bolja suplementacija, a to je upravo ono što nudimo za sve Vaše potrebe.

Bilo da želite da prosto imate više energije u toku dana ili pak da postignete neke vidljive rezultate poput gubitka težine, povećanja mišićne mase i bolje definisanosti mišića – mi smo tu za Vas.

Budite zdravi, pravi i vitalni u bilo kom životnom dobu zahvaljujući našim proizvodima, postignite sve vaše sportske ciljeve bez ugrožavanja zdravlja.

Mi smo registrovana firma koja poseduje sve potrebne sertifikate i nudi strogo kontrolisane proizvode koje je odobrilo Ministarstvo zdravlja RS.

Naš tim stručnjaka rado će Vam pružiti svaku pomoć i savet kako da postignete Vaše ciljeve. Pogledajte stranu naše internet prodavnice i pronađite sve što Vam je potrebno – od suplemenata do sportske opreme – i naručite još danas.

DIASTAR – mesto za ASove.

Sve Vaše porudžbine veće od 1000 rsd besplatno dostavljamo na željenu adresu u Beogradu, dok za ostatak Srbije narudžbine od 5000rsd i preko imaju pravo na besplatnu dostavu.

Kontakt:
061/174 53 29
WApp/Viber: 060/674 53 29
E-mail: diastarsuplementi@gmail.com
www.diastarsuplementi.rs