DIETFOOD

Vitamini i dodaci ishrani Beograd

Adresa: Kneza Višeslava 134/12, Čukarica
Beograd Telefon: 011/2310-488, 062/773-350
E-mail: dietfood@orion.rs
Sajt: www.svejeizljecivo.com

4/ 5stars

SVE JE IZLEČIVO – DIJETETSKI SUPLEMENTI

Naš moto je “SVE JE IZLEČIVO”, ali, samo ako sami uzmete zdravlje u svoje ruke i budete spremni na odricanje, pre svega od loših navika u ISHRANI. Dijetetski suplementi nisu LEKOVI već samo nadomestak za ono što ne unosite u dovoljnim količinama kroz ishranu a to su, pre svega: B-17, MAGNEZIJUM HLORID, VITAMIN C – isključivo u obliku NATRIJUM ASKORBATA I VLAKNA – kao activator korisnih bakterija u Kolonu, koja se nalaze u Regulatoru rada debelog creva pod nazivom “KOLON ČISTAČ - IMUNOSTIMULATOR”.

DietFood je specijalizovana kompanija poznata  po distribuciji DIJETETSKIH SUPLEMENATA.
Uz suplemente, dobijaju se i opširna uputstva o primenljivosti, delovanju i načinu upotrebe.
DietFood ima u ponudi “HUNZA EXTRACT” koštica kajsije (Mađarski B-17),  NATRIJUM (SODIUM) ASKORBAT – najkvalitetniji oblik VITAMINA C,  MAGNEZIJUM HLORID, Low Dose Naltrexone i “KOLON ČISTAČ -IMUNOSTIMULATOR”. Svi suplementi su registrovani i preporučuju se kao alternativna pomoć u rešavanju problema kao što su RAK, DIJABETES, OSTEOPOROZA, MULTIPLA, ARTRITIS, HEMOROIDI, KARDIOVASKULARNI PROBLEMI, OPSTIPACIJA ..., ali i za podizanje imuniteta i način da se održi optimalno zdravlje organizma.

DietFood sarađuje sa VELEDROGERIJAMA, APOTEKAMA, prodavnicama “ZDRAVE HRANE” i teretanama registrovanim za trgovinu suplementima.

 

DIJETETSKI SUPLEMENTI mogu postati Vaš glavni saveznik u prevenciji ili borbi protiv BOLESTI. Nije medicina jedina koja Vam može pomoći. IMATE PRAVO NA IZBOR kada je Vaše ZDRAVLJE u pitanju.

Ništa ne može da zameni ujednačenu i kvalitetnu ishranu, ali postoje elementi koje ne unosimo dovoljno u organizam i zato je neophodan njihov unos u vidu dijetetskih suplemenata. 

NATRIJUM ASKORBAT – najkvalitetniji oblik Vitamina C, prvi je među njima. Najjači antioksidans i antistresor u organizmu. Vitamin bez koga nema izgradnje bilo čega u organizmu i obavezan je vitamin u terapiji RAKA.

 Redovnim unosom većih količina ascorbata, dolazi do potpune obnove organizma preko obnove kolagena. Obnavljaju se arterije, blokira ateroskleroza, pomaže u sprečavanju srčanih udara i istovremeno pomaže da se spreči moždani udar. Osim toga, NATRIJUM ASKORBAT ima vodeću ulogu u otklanjanju hroničnih i akutnih infekcija, izuzetno pomaže da se creva redovno prazne, a redovno pražnjenje creva je osnova i početak zdravlja .

Za sada jedini registrovani NATRIJUM ASKORBAT u Srbiji je Natrijum askorbat firme “DietFood” d.o.o.

MAGNEZIJUM HLORID sledeći je na listi suplemenata. To je mineral koji je preduboko u zemlji da bi ga biljke mogle povući, te ga nema u redovnoj ishrani i zato se MORA uzimati kao supplement.

 Sudeluje u preko 300 enzimskih procesa u organizmu i izuzetno pomaže u rešavanju svik kalcifikacija – vadi Kalcijum iz mekih tkiva i vraća ga u kosti i zube.

Time rešava problem kalcifikata dojki, jajnika, prostate, zglobova (arthritis i reuma), mišića (grčevi) itd. To je prvi mineral (dijetetski supplement) koga treba uzimati kad je u pitanju RAK.

Egipat je jedna od retkih država u svetu koja u zemlji ima dosta Magnezijuma i Egipčani ga kroz hranu unose u dovoljnim količinama u organizam i kod njih je RAK nepoznata bolest.

Dokazano pomaže:

  • kod srčanih oboljenja, aritmije i visokog krvnog pritiska
  • kod poremećaja raspoloženja i depresije, poremećaja sna, nervne napetosti i anksioznosti,
  • u prevencije migrene
  • u trudnoći i dojenju,
  • kod opstipacije iako nije laksativ i ne uzrokuje “lenost creva”.

Treba biti oprezan kod kupovine MAGNEZIJUM HLORIDA jer na tržištu se javljaju razni oblici tog mineral, od onog za posipanje puteva do Nigarija, od koga se pravi i prodaje GEL i od kojih ni jedan nije registrovan kao dijetetski suplement. Posebno je upitan Nigari jer dolazi iz Japana a za Japanu, kažu, da je tamo i zemlja u parkovima radioaktivna. Šta li je tek sa morem odakle se vadi Nigari. Čak ni apoteke koje prodaju pakovanja od 33 grama, nemaju registraciju za Magnezijum hlorid. Uvek kod kupovine tražite da vam pokažu deklaraciju – ako nemaju, zahvalite se i nemojte “kupovati” njihovu priču a pogotovo ne njihov Mg hlorid.

  •  Za sada jedini registrovani MAGNEZIJUM HLORID kao dijetetski supplement je “DietFood” Magnezijum hlorid.

 

 “HUNZA” ekstrakt koštica kajsije, originalni je mađarski oblik Vitamina B17 (laetrile), a ovo je Norveški sajt o “Hunzi”:  http://www.caredirect.eu/hunza-vitamin-b17-capsules Uzimanjem “Hunza” kapsula, nadoknađuje se nedovoljan unos Nitrilosida

 Kad smo hleb od prosa zamenili pšeničnim, stoku prestali da hranimo belom detelinom, prestali da grickamo koštice kajsije, prestali smo da unosimo dovoljnu količinu Nitrilosida. Mnogi ga nazivaju UBICOM TUMORA. i svoje problem sa KANCEROM, rešavaju terapijom koja uključuje “HUNZA” ekstrakt koštica kajsije. Naravno to nije lek i ne služi za lečenje već samo pomaže u rešavanju problema kod kancera. Kancer (RAK) može uspešno biti rešavan na više načina ali, bez obzira koji način izaberete, uvek trebate imati u vidu deo teksta, onkologa dr Čikarića, objavljen u časopisu “RAK”, u broju 85 od Sept. 2012.

Citostatici su ćelije raka u in vitro varijanti uništili in toto. Međutim, solidni maligni tumori, okruženi zdravim tkivima, reagovali su na hemoterapiju na neočekivan način.

U početku citostatskog tretmana dolazilo je do delimične regresije tumora. Nastavkom hemoterapije dolazilo je do progresije bolesti: ubrzane deobe ćelija raka, rasta primarnog tumora i infiltracije okolnih zdravih tkiva kao i metastatskog širenja u udaljene organe.

Svi ovi suplementi su registrovani u Ministarstvu zdravlja Srbije, i prethodno su prošli sva ispitivanja na VMA, Gradskom Zavodu za Javno Zdravlje a na Farmaceutskom fakultetu je odobrena deklaracija.

Treba imati u vidu da bi svaku terapiju, a posebno one kod najtežih zdravstvenih problema, trebalo počinjati čišćenjem Colona (debelog creva), po mogućnosti – totalnim, što ne mogu nikakvi laksativi ili uobičajeni klistiri. To je moguće samo “Hidro-Kolon” terapijom u posebnim institucijama ili Kolon Regulatorom, kojeg “DietFood” distribuira pod nazivom “KOLON ČISTAČ – IMUNOSTIMULATOR”. To nije nikakav laksativ, nije ni klistir i čišćenje se obavlja kroz redovna pražnjenja – jedno do dva dnevno.

 Kod manjih dnevnih unosa reguliše u potpunosti rad Debelog creva, aktivirajući korisne bakterije u njemu i, što deluje kao paradox, jednako reguliše kako OPSTIPACIJU (ZATVOR) tako i DIJAREJU (PROLIV). Deluje kao izuzetan IMUNOSTIMULATOR i u mnogome pomaže kod IZBACIVANJA VIŠKA VODE, čak i kod ASCITA, iz organizma.

“DietFood” vam može pomoći i kad su u pitanju AUTOIMUNE bolesti, kao što su MULTIPLA, LUPUS, HRON (CHRON), KOLITIS i sl. Moguće rešenje je LDN (Low Dose Naltreksone) uz primenu ALA_e (Alfa Lipoid Acid – Alfa Lipoidne Kiseline). Jednako delotvorna ova kombinacija može bit ii kod odvikavanja od bolesti zavisnosti: droga, alkoholizam...Ključne reči:

Suplementi, dijetetski, lek, lečenje, zdravlje, zdravstvo, medicina, alternativa, alternativna, dijabetes, osteoporoza, multipla skleroza, LDN, naltreksone, odvikavanje, kolitis, Kron, Chron, autoimune bolesti, lupus,B-17, B17, Hunza, koštice kajsije, rak, kancer, lečenje, vitamin Vitamin C, Askorbat, Sodium, Natrium, imunitet, kardiovaskularni, srčani, pritisak, tlak, hipertenzija, krvni sudovi, podmlađivanje, kalcifikacija, reuma, artritis, grčevi, opstipacija, proliv, zglobovi, kalcifikati, prostata, Magnezijum, hlorid, začepljenje creva, kolon regulator, kolon čistač, imunoregulator, stimulator imuniteta,