Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
DENTINA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

DENTINA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

Zubna protetika Beograd

GSP

  • Autobus: 33, E9
  • Tramvaj: 9, 10, 14

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Dentina stomatološka ordinacija je ordinacija po svetskim standardima, koja se nalazi na Voždovcu u Vitanovačkoj ulici 8, nakon dugogodišnjeg višedecenijskog iskustva predstavlja sinonim za kvalitet i brzinu usluga koja je izdvaja od drugih. Čitav koncept i metodologija rada zasnovan je na najsavremenijim tehnikama i materijalu renomiranih svetskih proizvođača. Domen našeg rada obuhvata sve oblasti savremene stomatologije, a naš stručan i profesionalan tim nudi Vam sledeće usluge:

- Estetska stomatologija
- Ortopedija vilica
- Bolesti zuba i endodoncija
- Protetika
- Oralna hirurgija
- Implantologija
- Parodontologija
- Preventivna stomatologija

Za Vaš savršeno blistav osmeh, Dentina stomatološka ordinacija nudi Vam više tehnika izbeljivanja zuba u zavisnosti od Vaših želja i raspoloživog vremena. Tehnika kućnog beljenja predstavlja lak, jednostavan i apsolutno siguran način da za svega nekoliko dana izbelite Vaše zube. Na osnovu otiska Vaših zuba izrađuje se tanka individualna folija, koja se nosi tokom noći i ne ometa Vaš san. Ukoliko želite brži i efikasniji rezultat nudimo mogućnost izbeljivanja zuba u ordinaciji.

To je idealan način beljenja zuba za ljude sa malo slobodnog vremena, jer se željeni rezultat dobija za smo 45 minuta. Za koji god tretman da se odlučite rezultati su zagarantovani, a dobijeni efekti traju godinama. Prepoznavanjem problema i brzim reagovanjem na adekvatan način, Dentina stomatološka ordinacija rešava sve probleme bolesti kako kruničnog, tako i korenskog dela zuba. Kako bismo Vaš osmeh učinili posebnim, u Dentina stomatološkoj ordinaciji trudimo se da primenom najsavremenijih metoda i materijala dobijemo vrhunske rezultate u rekonstrukciji odnos zuba i vilice.

Tim ordinacije se prevashodno bavi rešavanjem složenih problema i visoko estetskom protetikom. U našoj ordinaciji vršimo sve protetske rehabilitacije:

- Fasete (keramičke ljuspice)
- Keramičke plombe
- Bezmetalne krunice i mostovi
- Metalno-keramičke krunice i mostovi
- Složeni kombinovani radovi
- Teleskom sistemi
- Skeletirane i parcijalne pločaste proteze
- Proteze na mini implantima

Implanti predstavljaju najadekvatnije titanijumske zamenike za izgubljenje zube i kao takvi omogućavaju pacijentima veću sigurnost pri žvakanju i govoru. Najznačajnija prednost implanata je očuvanje susednih zuba, a Dentina stomatološka ordinacija nudi Vam najkvalitetnije implant-sisteme renomiranih svetskih proizvođača. Nakon ugradnje implanata, definitivini protetski rad mogu činiti metalno-keramički mostovi, bezmetalne krunice, kombinovani radovi, kao i proteze na mini implantima.

Redovne posete našoj ordinaciji su najbolja zaštita od nastanka oboljenja zuba i desni, a posebnu pažnju posvećujemo motivaciji naših pacijenta da primenjuju pravilnu higijenu usne duplje. Dentina stomatološka ordinacijana Voždovcu sa svojim stručnim timom, nudi Vam vrhunske rezultate, odabirom pravog plana terapije, adekvatne hirurške tehnike, kao i protetske tretmane.

Harmonija Vaših usta i zuba je naš prioritet.

Najbolji zubi su zdravi zubi! Mi smo tu da Vaše zube održimo u tom stanju.

Kontakt informacije:

Adresa: Vitanovačka 8
Tel: 011/ 247 35 73
Mob: 063/ 63 71 63

 

Foto

DENTINA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA Zubna protetika Beograd
DENTINA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA Zubna protetika Beograd
DENTINA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA Zubna protetika Beograd