Zatvori
DR VESELINOVIĆ Zubna protetika Beograd

DR VESELINOVIĆ

Zubna protetika Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 16:00
Utorak 12:00 - 19:00
Sreda 12:00 - 19:00
Četvrtak 12:00 - 19:00
Petak 12:00 - 19:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 33, E9
  • Tramvaj: 9, 10, 14

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Moguć pristup kolicima Parking

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR VESELINOVIĆ BEOGRAD

Stomatološka ordinacija Dr Veselinović u Beogradu počela sa radom 2011. godine. Nalazi se na Voždovcu u ulici Vojvode Stepe 160, u novoizgrađenom stambenom bloku. Zahvaljujući idealnoj lokaciji na Voždovcu, u blizini Autokomande i Trošarine, do nas možete stići brzo i lako.

Stomatološka ordinacija se načinom rad izdvaja od ostalih stomatoloških ordinacija, jer svojom metodom rada ne narušava započetu homeopatsku terapiju. Svi ostali pacijenti se leče standardnim tehnikama rada, gde se puno vodi računa o higijeni i sterilizaciji. Upotrebom najsavremenije opreme i materijala, naš stručni tim stomatologa pružiće Vam kvalitetnu uslugu i rešiti sve probleme koji se tiču zdravlja Vaših zuba.

Sa željom da pacijentima pružimo punu pažnju prilikom pregleda i intervencija, praktikujemo individualni pristup, uz pružanje visokokvalitetne usluge potvrđene višegodišnjim iskustvom. Takođe, naše stručno i ljubazno osoblje ponudiće Vam sve neophodne savete o pravilnom održavanju oralne higijene, što je preduslov u sprečavanju bolesti usta i zuba.

Usluge koje možete dobiti u odinaciji Dr Veselinović su:

- Ortodoncija
- Oralna hirurgija
- Parodontologija
- Terapija mekih tkiva laserom
- Dentalna protetika
- Implantologija
- Dentalna estetika
- Pedodoncija
- Konzervativna stomatologija
- Prva pomoć i hitna služba

Enterijer ordinacije je vrlo prijatan i ordinacija je opremljena za pedijatrijsku stomatologiju, konzervativnu stomatologiju odraslih, protetiku odraslih, kao i za ekstrakcije odraslih i dece. Svim našim pacijentima nudimo mogućnost dogovora oko termina pregleda, jer radno vreme usklađujemo prema Vašim potrebama i zahtevima. Vrlo rado ćemo Vam izaći u susret i pružiti naše stomatološke usluge i van fiksnog radnog vremena, u terminu koji Vama najviše odgovara. 

Radno vreme subotom po zakazivanju.

----------------------------------------------------------

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR VESELINOVIĆ HERCEG NOVI

Stomatološka ustanova Veselinović nalazi se u Herceg Novom–Crna Gora, poznata turistička destinacija na Jadranskoj obali. Naš visoko kvalifikovan tim i naša tradicija preko 30 godina rada su dobar razlog da izaberete nas kao Vašeg stomatologa.

U ordinaciji Veselinović Vi ste u sigurnim rukama lekara stomatologa, specijalista sa velikim iskustvom. Zajedno mi stvaramo prijatno okruženje i atmosferu za sve uzraste i pružamo bezbolne stomatološke usluge. Takođe, u laboratoriji u Herceg Novom imamo pored već navedenim usluga i:

- Smeštaj za pacijente
- Zubotehnička laboratorija
- Rendgen kabinet 

Naš tim je posvećen pomaganju i postizanju optimalnog oralnog zdravlja koje Vi želite, udovoljavajući svim Vašim potrebama u toploj, brižnoj i predusretljivo prijateljskoj atmosferi.

Moramo podvući i istaći dostupnost naših niskih cena i uprkos tome visoki kvalitet pružanja naših usluga. Sa ponosom ćemo se prihvatiti da na visokom nivou brinemo o Vašem oralnom zdravlju.  Svako od nas daje za sebe značaj svojim obavezama i poslu, a zajedno smo pobjednički tim. Vi ćete se radovati ponovnom susretu sa nama. 

Dentalni centar Veselinović čini zajedno jedna familijarna tradicija, znanje, iskustvo i konstantna edukacija na sve to. To je tim koji želi da dostigne cilj dobrog oralnog zdravlja svojih pacijenata.

Ovde se pacijentima nudi kompletna paleta dentalnih usluga kao što je bazična stomatologija (plombe i protetika), ortopantomograf, x-ray i ugradnja implantata na jednostavnim i komplikovanim slučajevima i sve to u komfornom i relaksirajućem ambijentu.

Poliklinika sarađuje sa drugim vodećim ekspertima, liderima u struci u cilju zadovoljavanja redovnih i posebnih zahteva svojih pacijenata. Poliklinika Veselinović je osnovana kao privatna stomatološka ustanova 1984. godine i od tada kao takva i funkcioniše po principu visokih standarda moderne stomatologije.

Vlasnik i menadžer ordinacije je doktor Ilija Veselinović, specijalista oralne hirurgije i implantologije. Zvanje je stekao na Univerzitetu Beograd.  Zajedno sa njim radi njegova supruga, doktorica Jasna Veselinović, koja je specijalista ortopedije vilica. Ona je takođe svoje znanje stekla na Univerzitetu Beograd.

Istorija se ponavlja i tradicija se nastavlja, tako da su sin dr Milan Veselinović i ćerka dr Ljubica Veselinović, oboje završili studije Stomatologije u Beogradu 2011. godine. Doktor Ilija Veselinović je član Srpskog Ljekarskog Društva sekcije za oralnu hirurgiju i oralnu implantologiju i aktivno učestvuje u mnogim edukativnim programima iz implantologije, oralne hirurgije, parodontologije i estetske stomatologije.

Dođite ili zakažite Vaš termin.

Kontakt informacije:

Ime: STOMATOLOŠKA  ORDINACIJA VESELINOVIĆ HERCEG NOVI
Adresa: Orjenski bataljon 88, 85340 Herceg Novi
Telefon:       +382 31 342 108    
Fax:       +382 31 342 132
Viber:     +382 69/ 689-503
E-mail:  ordinacija@drveselinovic.com 
Web:     www.drveselinovic.com

Dr Ilija Veselinović         +382 69/047-998     ilija@drveselinovic.com
Dr Jasna Veselinović      +382 69/322-863     jasna@drveselinovic.com
Dr Ljubica Veselinović                                  ljubica@drveselinovic.com

 

Foto