Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
KORONA SPECIJALISTIČKA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

KORONA SPECIJALISTIČKA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

Zubna protetika Beograd

Korisne informacije


www.dental-travel.biz

Poštovani pacijenti i prijatelji, u Beogradu u Južnom bulevaru br.19 nalazi se specijalisticka stomatološka ordinacija KORONA ( www.korona.rs ).

Dozvolite nam da se predstavimo:
    - vlasnik i menadžer ordinacije je Dr Mirko Martinovic, stomatolog sa dugogodišnjim radnim iskustvom i specijalista oralne hirurgije.

    - drugi vlasnik je Dr Aleksandra Cairovic, asistent na klinici za stomatološku protetiku stomatološkog fakulteta u Beogradu, specijalista stomatološke protetike, magistar nauka ( oblast stomatoloških materijala ), trenutno angažovana na izradi doktorske disertacije,

    - konsultant Prof. Dr Branislav Glišic, vanredni profesor na klinici za ortopediju vilica stomatološkog fakulteta u Beogradu,

    - Dr Dejan Cetkovic, asistent na institutu za anatomiju stomatološkog fakulteta u Beogradu, specijalista oralne hirurgije, magistrant klinike za oralnu hirurgiju,

    - Dr Andelka Radakovic, specijalista decje i preventivne stomatologije,

    - stomatološka sestra i veliki broj iskusnih tehnicara.

Kao što se iz zvanja i specijalnosti zaposlenih može predpostaviti, u KORONI Vam možemo pružiti svaku stomatološku uslugu koju poželite.
Možemo se pohvaliti širokim spektrom najsavremenijih stomatoloških aparata i materijala, a narocito savremenim estetskim rešenjima. Tako, iz oblasti oralne hirurgije, parodontologije i implantologije nudimo najsavremenije sisteme implantata, lecenja parodontopatije, hirurških ekstrakcija zuba i sve ostale hirurške procedure.

Iz oblasti protetike i estetske stomatologije izradujemo sve vrste fiksnih i mobilnih protetskih radova, medu kojima su:

Zirconia bezmetalna keramika, keramicki i zlatni inleji, sve vrste nadogradnji (fiberglas, fabričke aktivne i pasivne, livene zlatne i paladorske),
metalokeramicke krunice i mostovi, suprastrukture na implantatima, parcijalne proteze (skeletirane i akrilatne), totalne proteze, Valplast proteze, privremeni protetski radovi i dr.

O deci, našem najvecem blagu, posebno vodimo racuna i za njih imamo najkvalitetnije materijale i beskrajno strpljenje. U zbrinjavanju dece akcenat stavljamo na preventivu i redovne kontrole, koje kod dece stvaraju naviku redovnog odlaska kod stomatologa.

Posebna nam je cast da se pohvalimo izuzetnim uspesima u oblasti ortopedije vilica, gde danas više ništa nije nemoguce.

Postavljamo sve vrste fiksnih i mobilnih ortodontskih aparata i izradujemo sve vrste splintova.

Pored svega vršimo sve vrste konzervativnog  i endodontskog lecenja zuba. U ponudi su i moderni americki sistemi za beljenje zuba.
O cenama naših usluga i brzini izrade možete se informisati direktno telefonom.

Foto

KORONA SPECIJALISTIČKA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA Zubna protetika Beograd
KORONA SPECIJALISTIČKA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA Zubna protetika Beograd