Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
MEADENT

MEADENT

Zubna protetika Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 20:00
Utorak 08:00 - 20:00
Sreda 08:00 - 20:00
Četvrtak 08:00 - 20:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota 08:00 - 14:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 45, 610, 73, 94, 604, 605, 95, E1, E6
  • Tramvaj: 7, 9, 11, 13

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Ordinacija uređena po visokim standardima privatne stomatološke prakse, prijatan ambijent čekaonice, ljubazno i neposredno osoblje učiniće da se osetite opušteno, skoro kao kod kuće, a bezbolna intervencija, rad sa najkvalitetnijim materijalima i pre svega zadovoljan pacijent naši su prioriteti.

Pružamo vam širok spektar stomatoloških usluga, počevši od sanacije zuba nanohibridnim kompozitnim ispunima, preko hirurških i ortodontskih intervencija, dečije stomatologije, kao i parodontoloških intervencija koje radimo primenjujući najnoviju tehniku otkrivanja uzročnika. Ono na šta smo takođe ponosni jeste savremena i moderna protetika bazirana na izradi metalokeramičkih kruna i posebno bezmetalnih kruna koje daju izvanredan estetski moment, izrada totalnih i parcijalnih proteza, zatim lasersko beljenje zuba sa preparatima različitih koncentracija. Implanti od titanijumskog materijala i mini implanti koji predstavljaju nosače novih proteza ukoliko nemate nijedan zub, topla su preporuka za svakog ko želi visokofunkcionalne estetske nadoknade .

Meadent tim čine dva stalna i četiri gostujuća stomatologa koji će se u svakom trenutku pobrinuti da dobijete najkvalitetniji savet i najbolje rešenje za vaš savršen osmeh.

Vrlo često srećemo se sa ozbiljnim strahom prema stomatologu, koji je nastajao godinama unazad kada stomatologija nije bila ovoliko razvijena kao danas. Zato mi u Meadentu nakon prvog i bezbolnog pregleda volimo da razgovaramo sa pacijentom i odgovorimo na svako pitanje, detaljno preciziramo kako bi sve izgledalo od početka do kraja rada. Anestezije su besplatne i podrazumevaju se ukoliko ne želite drugačije. Danas je sve moguće i za svako zatečeno stanje pronalazimo najbolje rešenje. Vaše je samo da nam se prepustite. Više ne morate skrivati svoj osmeh, vreme je da u njemu uživate.

Pogledajte NAŠE RADOVE

Pogledajte opis naših usluga:

Kompozitne plombe

Lečenje parodontopatije

Protetika

Oralna hirurgija

Ortodoncija

Pružamo Vam mogućnost gotovinskog plaćanja i pogodnost odloženog plaćanja čekovima građana na 3, 6, 9 ili 12 meseci.

Poklonite nam Vaše poverenje i zakažite besplatan pregled.

 

Foto

MEADENT Zubna protetika Beograd
MEADENT Zubna protetika Beograd
MEADENT Zubna protetika Beograd
MEADENT Zubna protetika Beograd
MEADENT Zubna protetika Beograd
MEADENT Zubna protetika Beograd
MEADENT Zubna protetika Beograd
MEADENT Zubna protetika Beograd
MEADENT Zubna protetika Beograd

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi Putem administrativne zabrane / rate