Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR DOBRICA

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR DOBRICA

Zubna protetika Beograd

Korisne informacije


Stomatološka ordinacija dr Dobrica nalazi se u ulici Radoja Domanovića 28 na Zvezdari i nudi Vam usluge iz svih oblasti stomatologije, uz upotrebu vrhunskih materijala i terapijske opreme, po povoljnim cenama. U prijatnom ambijentu naše ordinacije koja se nalazi na Lionu na Zvezdari, dočekaće Vas stručni tim sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom i odraslima.

Rad naše ordinacije zasnovan je na želji da Vam ponudimo sve vrste stomatoloških usluga na jednom mestu, brzo, kvalitetno i povoljno:

- bolesti zuba i endodoncija (lečenje i popravke zuba)
- dečija i preventivna stomatologija
- ortodoncija
- protetika (proteze, krunice i mostovi, protetika na implantima)
- parodontologija
- estetska stomatologija
- oralna hirurgija
- implantologija

Zahvaljujući idealnoj lokaciji, do nas možete stići brzo i lako. Upotrebom najsavremenije opreme i materijala, naš stručni tim stomatologa pružiće Vam kvalitetnu uslugu i rešiti sve probleme koji se tiču zdravlja Vaših zuba.

Sa željom da pacijentima pružimo punu pažnju prilikom pregleda i intervencija, praktikujemo individualni pristup, uz pružanje visokokvalitetne usluge potvrđene višegodišnjim iskustvom. Takođe, naše stručno i ljubazno osoblje ponudiće Vam sve neophodne savete o pravilnom održavanju oralne higijene, što je preduslov u sprečavanju bolesti usta i zuba.

Svim našim pacijentima nudimo mogućnost dogovora oko termina pregleda, jer radno vreme usklađujemo prema Vašim potrebama i zahtevima. Vrlo rado ćemo Vam izaći u susret i pružiti naše stomatološke usluge i van fiksnog radnog vremena, u terminu koji Vama najviše odgovara.

Kontakt informacije:

Adresa: Radoja Domanovića 28
Mobilni: 063/282-17-3
Mobilni: 060/029-82-51
Telefon: 011/383-09-31
Email: drdobrica@hotmail.com

 

Foto

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR DOBRICA Zubna protetika Beograd
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR DOBRICA Zubna protetika Beograd
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR DOBRICA Zubna protetika Beograd