Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ZIB ZUB

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ZIB ZUB

Zubna protetika Beograd

Korisne informacije


Stomatološka ordinacija Zib Zub je privatna stomatološka praksa sa izuzetnom domaćom i stranom reputacijom i dugogodišnjom tradicijom. Imamo veliko iskustvo u svim aspektima estetske i rekonstruktivne stomatologije, kao i implantologije, oralne hirurgije, ortodoncije, endodoncije, protetike i dečije stomatologije.

Sa ciljem da našim pacijentima ponudimo samo najbolje u radu koristimo najsavremeniju opremu i materijale, što nam omogućava da uspešno rešimo svaki Vaš stomatološki problem.

Stomatološka ordinacija Zib Zub nudi Vam sledeće usluge:

- Ortodonocija
- Parodontologija
- Oralna hirurgija
- Implantologija
- Dečija stomatologija
- Endodoncija
- Protetika

Zadovoljstvo naših pacijenata nam je na prvom mestu, ka čemu težimo našim predanim radom, strpljenjem i razumevanjem za Vaše potrebe i zahteve. Pouzdana i kvalitetna usluga koju možemo da Vam omogućimo zahvaljujući savremenoj tehnologiji, aparatima, materijalima i tehnikama popravke zuba, pozicionirala je našu stomatološku ordinaciju na sam vrh preporučljivih ordinacija za negu o zdravlju i lepoti Vaših zuba.

Timskim radom i individualnim pristupom koji negujemo, pacijent dobija maksimalno kvalitetnu uslugu. Ključna reč naših eksperata je filozofija zajedničkog planiranja sa interdisciplinarnim pristupom za postizanje najboljih rezultata kod naših pacijenata.

Radno vreme:

- Ponedeljak - petak od 12 - 19h
- Subotom od 11 - 16h

Kontakt informacije:

Adresa: Garsije Lorke 2b, lokal 1
Telefon: 011/ 278 09 44
Mobilni: 064/ 99 234 55
Email: drmilicailic@gmail.com

Foto

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ZIB ZUB Zubna protetika Beograd
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ZIB ZUB Zubna protetika Beograd
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ZIB ZUB Zubna protetika Beograd